Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Eyl 2015 #51 Kitaplar; Susmayı da, Sabretmeyi de, Boşvermeyi de, Öğretiyor insana !
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 2 Eyl 2015 #52 "Gülmek, kalpteki örümcek ağlarını temizleyen bir süpürge gibidir." Katheen Long - Gökkuşağını Yakalamak
"Gülmek, kalpteki örümcek ağlarını temizleyen bir süpürge gibidir." Katheen Long - Gökkuşağını Yakalamak
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Mys 2016 #53 Ve bir kitap daha bitip, yenisi başladı... Zeynep'ce yorumlar bittiğinde.. Kahraman Tazeoğlu - Aşkla Kal
Ve bir kitap daha bitip, yenisi başladı... Zeynep'ce yorumlar bittiğinde.. Kahraman Tazeoğlu - Aşkla Kal
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Mys 2016 #54 Dün İstanbul yolculuğum esnasında, Feribottan bir görüntü... Ve kitaptan bir söz... "Senin mutluluğun, benim hayatımın karşılığıdır."
Dün İstanbul yolculuğum esnasında, Feribottan bir görüntü... Ve kitaptan bir söz... "Senin mutluluğun, benim hayatımın karşılığıdır."
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 10 Mys 2016 #55 En büyük keyfim.. Ve "Aşkla Kal" adlı kitaptan bir iki cümle; " Diptesin ve yukarı çıkmak için iyi bir sebebe ihtiyacın var. Bazen o sebebi bulmakta zorlanıyorum. " "Bana gözyaşlarını değil, mutlu gülümseyişlerini ver."
En büyük keyfim.. Ve "Aşkla Kal" adlı kitaptan bir iki cümle; " Diptesin ve yukarı çıkmak için iyi bir sebebe ihtiyacın var. Bazen o sebebi bulmakta zorlanıyorum. " "Bana gözyaşlarını değil, mutlu gülümseyişlerini ver."
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Mys 2016 #56 Hatalı bir soru gibidir hayat; bıkmadan doğru cevaplar bulmaya çalıştığımız.. (Kahraman Tazeoğlu - AşkLa Kal)
Hatalı bir soru gibidir hayat; bıkmadan doğru cevaplar bulmaya çalıştığımız.. (Kahraman Tazeoğlu - AşkLa Kal)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Mys 2016 #57 Cevap Anahtarı olmayan tek sorudur AŞK .. (Kahraman Tazeoğlu - AşkLa Kal)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Mys 2016 #58 Yılanın deri değiştirmesi onun yılan olduğu gerçeğini değiştirmez. (Kahraman Tazeoğlu - AşkLa Kal)
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Mys 2016 #59 İnsanın içi yüzüne vurur. Kiminin ışığı, kiminin karanlığı, kiminin de yarası... (Kahraman Tazeoğlu - AşkLa Kal)
İnsanın içi yüzüne vurur. Kiminin ışığı, kiminin karanlığı, kiminin de yarası... (Kahraman Tazeoğlu - AşkLa Kal)