Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #21 Daha el ele tutuşmadan kalbimi tutuşturan adam... K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #22 Dünya çok değişti. Artık dürüst olmak cesaret gerektiriyor. K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #23 Bu dünyada babana bile güvenmeyeceksin lafının karizması, denize düştüğünde yılana sarıldığın an biter. K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Bu dünyada babana bile güvenmeyeceksin lafının karizması, denize düştüğünde yılana sarıldığın an biter. K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #24 Kahkahası gürültülü insanların sessiz gözyaşları vardır. K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #26 Bir gün çekip gitmeyeceğini garanti altına aldıktan sonra herkes sever ama emniyet kemerli aşklar gerçek aşk olamazlar. K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Bir gün çekip gitmeyeceğini garanti altına aldıktan sonra herkes sever ama emniyet kemerli aşklar gerçek aşk olamazlar. K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #27 Tek başıma doğmadım. Ama yalnız öleceğim. K. Tazeoğlu / Vazgeçtim
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 23 Ags 2015 #28 Feza ve Koray'ın duygusal mesajlaşmalarından... K. Tazeoğlu / Vazgeçtim