cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #721 "Sence bu kız güzel mi?" diye soruyon, çocuk evet dese kıskançlık, hayır dese yalan söylüyon kavgası çıkacak, SORMA
"Sence bu kız güzel mi?" diye soruyon, çocuk evet dese kıskançlık, hayır dese yalan söylüyon kavgası çıkacak, SORMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #722 Çocuk yaşında evlilik programına katılıp "eşimle mutlu bi hayat geçirmek istiyom" diyon. Kızım sen önce yastığa kılıf geçirmeyi öğren, YAPMA
Çocuk yaşında evlilik programına katılıp "eşimle mutlu bi hayat geçirmek istiyom" diyon. Kızım sen önce yastığa kılıf geçirmeyi öğren, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #723 Tadilat nedeniyle,kasap dükkanına "Değişime hazır olun" diye afiş asmışsın. Müşteriye kıyma,pirzola, satarken koyunlar halay mı çekicek,ASMA
Tadilat nedeniyle,kasap dükkanına "Değişime hazır olun" diye afiş asmışsın. Müşteriye kıyma,pirzola, satarken koyunlar halay mı çekicek,ASMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #724 Gittiğin restoran da ıslak mendille elini sildikten sonra, oturduğun masadan başlayıp, ayakkabılarından fayanslara kadar siliyon, YAPMA
Gittiğin restoran da ıslak mendille elini sildikten sonra, oturduğun masadan başlayıp, ayakkabılarından fayanslara kadar siliyon, YAPMA
cemree =)=) V.I.P 14 Arl 2014 #725 Çocuk 12 yaşında "aşk beni de gör" diye tweet atıyo. Seni daha sensörlü lamba görmez aşk nasıl görsün evladım, YAPMA
Çocuk 12 yaşında "aşk beni de gör" diye tweet atıyo. Seni daha sensörlü lamba görmez aşk nasıl görsün evladım, YAPMA
A _azazel_ Üye 31 Mrt 2015 #726 KıRMıZı dediki: Kanka kızlar benden hoşlanmıyor +Hint'li kız bul kanka ¦ - Ne alaka yaaa ? +Çünkü sadece onlar öküze Bakar ))) Genişletmek için tıklayın... hahaha bu espiriyi hatırlıyorum çocugun birisinden duymuştum
KıRMıZı dediki: Kanka kızlar benden hoşlanmıyor +Hint'li kız bul kanka ¦ - Ne alaka yaaa ? +Çünkü sadece onlar öküze Bakar ))) Genişletmek için tıklayın... hahaha bu espiriyi hatırlıyorum çocugun birisinden duymuştum
EceMiss Özel Üye Özel üye 19 Ock 2016 #730 Çağrı merkezinde geçen bir diyalog. - İyi akşamlar hanımefendi. Trabzon-İstanbul arası uçakla ne kadar sürüyor? + Bir saniye efendim. - Tamam, teşekkürler. (ve telefon kapatılır)
Çağrı merkezinde geçen bir diyalog. - İyi akşamlar hanımefendi. Trabzon-İstanbul arası uçakla ne kadar sürüyor? + Bir saniye efendim. - Tamam, teşekkürler. (ve telefon kapatılır)