yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 2 Şbt 2021 #731 Artık altın günü yerine doğal gaz günü yapıyoruz. Her gün bir komşuya gidip ısınıyoruz. Faturalar baya düştü. Siz de deneyin.
Artık altın günü yerine doğal gaz günü yapıyoruz. Her gün bir komşuya gidip ısınıyoruz. Faturalar baya düştü. Siz de deneyin.
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 2 Hzr 2021 #732 Mütevazi olun.Ben mükemmelligimi buna borçluyum Hakikaten mütavazi insanlar geçinilmesi en kolay insanlar.
Mütevazi olun.Ben mükemmelligimi buna borçluyum Hakikaten mütavazi insanlar geçinilmesi en kolay insanlar.
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 22 Tem 2021 #734 Kim o diye sorduğumda “ben” diyen herkese kapıyı açarım, net.
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 22 Tem 2021 #735 valla billa inanmazsan bana sor
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 23 Tem 2021 #736 Bahtın açık dediler, bahtım bahtım ama göremedim
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 5 Arl 2021 #737 İnsanlara güvenmekmi ? Ben kilitledigim kapıyı bile iki kez kontrol ediyorum,güldürmeyin beni