• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Küçükken neyi ne sanırdınız?

Schweppes

Forum Tutkunu
ben uyuyunca parmaklarımın çubuk krakere dönüştüğünü sanırdım:D He bide bide şeyy bizim evde elektirikler gidince tüm dünyada gidiyo sanırdımm mmm başka hatırlamadımşimdik hatırladıkca yazalım;O

Rahmetli annem bi kere kolumun çıktığını anlatmıştı, 5-6 yaşlarındaydım. Tabii ben baya oyuncak bebeklerin kolu gibi çıktı sanmıştım :D

Radyoda Belkıs Akkale türkü söylüyordu radyoyu kırdım içinden Belkıs Akkaleyi çıkarmak için.Bulamayınca hayal kırıklığı yaşamıştım:rolleyes:;I;U:D

Radyoda Belkıs Akkale türkü söylüyordu radyoyu kırdım içinden Belkıs Akkaleyi çıkarmak için.Bulamayınca hayal kırıklığı yaşamıştım:rolleyes:;I;U:D

Ya Hemşerim buna inanasım geldi ya.Aslı var mı allasen.:)

Ben küçükken ne sandıysam büyüyüncede aynısı çıktı herhalde ki aklıma birşey gelmiyor. :)

ege zaten erkek sünet bile oldu.Resmine yorum yapmıştı da sen de bide cevap yazmıştın..oğlum oğlum diye dilimizde tüy bitti...uzatsam elimi tutçak sanki uzatsın tutarım diye Aşıkmısın nesin yavv;V
Ben egeyi Egenin babası zannetmiştim ama annesiymiş meğer ,tabi kızmazsan:D

Benim ki çok enteresan benm görmediğim kişilerin hareket etmediğin ancak ben gördüğümde hareket ettiklerini konuştuklarını düşünürdüm bazende bir tek ben görünce hareket ediyolarsa nasıl büyüyolar derdim Ne hayal gücü ama :zip

Geri