M Misafir847 Ziyaretçi 29 Tem 2021 #81 Lelis dediki: Diş mi? Genişletmek için tıklayın... Evet diş perisi vardı ya hani masal
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #82 Sypnosis dediki: Bunun gibi daha çok saçma düşüncelerim vardı ama söylemeye dilim varmıyor Genişletmek için tıklayın... Söyle söyle benim aklıma gelmiyor ya bir tek dizilerin o an çekildiğini sanıyordum hep
Sypnosis dediki: Bunun gibi daha çok saçma düşüncelerim vardı ama söylemeye dilim varmıyor Genişletmek için tıklayın... Söyle söyle benim aklıma gelmiyor ya bir tek dizilerin o an çekildiğini sanıyordum hep
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 30 Tem 2021 #83 Ben sakızı sakız ağacında yetişiyor sanırdım
BaYBiLgE Özel Üye Özel üye 9 Eyl 2021 #84 balkanlardan gelen soğuk havayı özellikle yolladıklarını sanıyordum,hala balkanlara karşı içimde bir kin varDD
balkanlardan gelen soğuk havayı özellikle yolladıklarını sanıyordum,hala balkanlara karşı içimde bir kin varDD
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 26 Şbt 2022 #85 Uçağın bir şişme balon olduğunu havası inince düşüneceğini sanırdım