merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 5 Eyl 2015 #71 Ruj ve ojeyi karıştırırdım. Hangisi ruj hangisi oje
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 29 Tem 2021 #75 Dünyadaki en tatlı cerez bisküvi arası lokum sanirdimnerden bilirdim baklavanın icad edildiğini
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #77 violeta dediki: Diş perisinin gerçek olduğunu sanırdım Genişletmek için tıklayın... Diş mi?
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 29 Tem 2021 #78 Gök gürleyince Allah sinirlendi sanıyordum korkuyordum
Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Tem 2021 #79 Sypnosis dediki: Gök gürleyince Allah sinirlendi sanıyordum korkuyordum Genişletmek için tıklayın... Gülmek ve şaşırmak arasında kaldım
Sypnosis dediki: Gök gürleyince Allah sinirlendi sanıyordum korkuyordum Genişletmek için tıklayın... Gülmek ve şaşırmak arasında kaldım
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 29 Tem 2021 #80 Lelis dediki: Gülmek ve şaşırmak arasında kaldım Genişletmek için tıklayın... Bunun gibi daha çok saçma düşüncelerim vardı ama söylemeye dilim varmıyor
Lelis dediki: Gülmek ve şaşırmak arasında kaldım Genişletmek için tıklayın... Bunun gibi daha çok saçma düşüncelerim vardı ama söylemeye dilim varmıyor