KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 1 Ags 2011 #51 Yıldızları gökyüzüne salınmış parlak uçan balonlar sanıırdım..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Ekm 2011 #52 Annem yukarda Allah var dediği zaman ..Bizim çatıdan bahsediyor sanırdım..Durumu kavrayana kadar çatı katından hep tırsmışımdır..=))
Annem yukarda Allah var dediği zaman ..Bizim çatıdan bahsediyor sanırdım..Durumu kavrayana kadar çatı katından hep tırsmışımdır..=))
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Ekm 2011 #53 RUZG4R dediki: Annem yukarda Allah var dediği zaman ..Bizim çatıdan bahsediyor sanırdım..Durumu kavrayana kadar çatı katından hep tırsmışımdır..=)) Genişletmek için tıklayın... gülebilirmiyim
RUZG4R dediki: Annem yukarda Allah var dediği zaman ..Bizim çatıdan bahsediyor sanırdım..Durumu kavrayana kadar çatı katından hep tırsmışımdır..=)) Genişletmek için tıklayın... gülebilirmiyim
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Ekm 2011 #54 ZeyNoO dediki: gülebilirmiyim Genişletmek için tıklayın... bilmem ki zaten gülmüş gibi bir havan var ama =)))))
ZeyNoO dediki: gülebilirmiyim Genişletmek için tıklayın... bilmem ki zaten gülmüş gibi bir havan var ama =)))))
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Ekm 2011 #55 RUZG4R dediki: Annem yukarda Allah var dediği zaman ..Bizim çatıdan bahsediyor sanırdım..Durumu kavrayana kadar çatı katından hep tırsmışımdır..=)) Genişletmek için tıklayın... Mantık iyide yanlış yukarıyı seçmişsin hahahahaaaaa madem orda zannediyosun neden tırsıyosun
RUZG4R dediki: Annem yukarda Allah var dediği zaman ..Bizim çatıdan bahsediyor sanırdım..Durumu kavrayana kadar çatı katından hep tırsmışımdır..=)) Genişletmek için tıklayın... Mantık iyide yanlış yukarıyı seçmişsin hahahahaaaaa madem orda zannediyosun neden tırsıyosun
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Ekm 2011 #56 LoSt_LoVe dediki: Mantık iyide yanlış yukarıyı seçmişsin hahahahaaaaa madem orda zannediyosun neden tırsıyosun Genişletmek için tıklayın... senceee .... şittt yalan söyleme Allah taş eder.. ..Anneye babaya karşı gelme Allah o dilini yakar..Çocukluk aklı sıkıyorsa sen tırsmaaaa...=))
LoSt_LoVe dediki: Mantık iyide yanlış yukarıyı seçmişsin hahahahaaaaa madem orda zannediyosun neden tırsıyosun Genişletmek için tıklayın... senceee .... şittt yalan söyleme Allah taş eder.. ..Anneye babaya karşı gelme Allah o dilini yakar..Çocukluk aklı sıkıyorsa sen tırsmaaaa...=))
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Ekm 2011 #57 RUZG4R dediki: senceee .... şittt yalan söyleme Allah taş eder.. ..Anneye babaya karşı gelme Allah o dilini yakar..Çocukluk aklı sıkıyorsa sen tırsmaaaa...=)) Genişletmek için tıklayın... O zaman sen anneden tırs öcü yerine yaratıcıdan korkuttuğu için.
RUZG4R dediki: senceee .... şittt yalan söyleme Allah taş eder.. ..Anneye babaya karşı gelme Allah o dilini yakar..Çocukluk aklı sıkıyorsa sen tırsmaaaa...=)) Genişletmek için tıklayın... O zaman sen anneden tırs öcü yerine yaratıcıdan korkuttuğu için.
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 15 Ekm 2011 #58 LoSt_LoVe dediki: O zaman sen anneden tırs öcü yerine yaratıcıdan korkuttuğu için. Genişletmek için tıklayın... =)) korkmayı öğrettiği kadar sevmeyi öğretmiştir..Bana dinimi imanımı öğreten anammmdan Allah razı olsun =))
LoSt_LoVe dediki: O zaman sen anneden tırs öcü yerine yaratıcıdan korkuttuğu için. Genişletmek için tıklayın... =)) korkmayı öğrettiği kadar sevmeyi öğretmiştir..Bana dinimi imanımı öğreten anammmdan Allah razı olsun =))
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 15 Ekm 2011 #59 RUZG4R dediki: bilmem ki zaten gülmüş gibi bir havan var ama =))))) Genişletmek için tıklayın... Güldüm zaten Ama ben hiç küçükken hiçbirşeyi başka bişey sanmadım Düşünüyorum aklıma gelmiyor O yüzden senin yazdığın tebessü ettirdi beni
RUZG4R dediki: bilmem ki zaten gülmüş gibi bir havan var ama =))))) Genişletmek için tıklayın... Güldüm zaten Ama ben hiç küçükken hiçbirşeyi başka bişey sanmadım Düşünüyorum aklıma gelmiyor O yüzden senin yazdığın tebessü ettirdi beni
LoSt_LoVe Forum Onuru 15 Ekm 2011 #60 RUZG4R dediki: =)) korkmayı öğrettiği kadar sevmeyi öğretmiştir..Bana dinimi imanımı öğreten anammmdan Allah razı olsun =)) Genişletmek için tıklayın... Şimdi süper oldu neyse çocukken korkan büyüyünce çok sever derler
RUZG4R dediki: =)) korkmayı öğrettiği kadar sevmeyi öğretmiştir..Bana dinimi imanımı öğreten anammmdan Allah razı olsun =)) Genişletmek için tıklayın... Şimdi süper oldu neyse çocukken korkan büyüyünce çok sever derler