CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 15 Ekm 2011 #61 küçükken hep özel olduğumu düşünürdüm büyüdükçe farkettimki özel olan ........ avatarımmış hayat bir kısır döngüdür
küçükken hep özel olduğumu düşünürdüm büyüdükçe farkettimki özel olan ........ avatarımmış hayat bir kısır döngüdür
felsefe_mi ...!... Özel üye 10 Arl 2012 #62 Filmlerde ölenlerin gerçekten öldüğüne inanıyordum =BB (Çok salakmışım )
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 13 Arl 2012 #63 Emel Sayını Erol Evginin karısı sanırdım..neden acaba nereden vardıysam o kanıya..
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 18 Arl 2012 #65 RUZG4R dediki: Emel Sayını Erol Evginin karısı sanırdım..neden acaba nereden vardıysam o kanıya.. Genişletmek için tıklayın... ahaaa bende oyle sanıyordum sonra annem onun kocası baska deyınce erol evgını nıye bıraktı dıye uzulmustum
RUZG4R dediki: Emel Sayını Erol Evginin karısı sanırdım..neden acaba nereden vardıysam o kanıya.. Genişletmek için tıklayın... ahaaa bende oyle sanıyordum sonra annem onun kocası baska deyınce erol evgını nıye bıraktı dıye uzulmustum
-araz- EYVALLAH... V.I.P 18 Arl 2012 #66 izlediğimiz dizileri filmleri başkalarının evleri sanardım,bizim evi de başkası izliyor diye düşünürdüm
izlediğimiz dizileri filmleri başkalarının evleri sanardım,bizim evi de başkası izliyor diye düşünürdüm
~meLek~ GalataSaray'ım 6 Ags 2013 #68 Gerçekten sihirin olduğuna bir yden bir yere ışınlanabileceğimi sanırdım..