YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ksm 2010 #41 Çocukları olanların ancak evliler olduğunu keşfettiğimde baya kendimle gururlanmıştım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ksm 2010 #44 Hortlaklara inanırdım, özellikle kurbağaların farklı kılıklarda geceleri dolaştığını sanırdım
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ksm 2010 #46 Vardır vardır daha neler var da dilim varmıyo söylemeye Dökül sen de bakim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 28 Ksm 2010 #48 Hadi len ordan Dökül dökül Şoförlüğün en güzel meslek olduğunu zannederdim
kelebek -ütopik- V.I.P 28 Ksm 2010 #49 neyseki büyüyünce doğru yolu bulmuşsun ben bitek çocuk nasıl oluyor onu bilmiyodum tabi leylek masalına da inanmazdım ama
neyseki büyüyünce doğru yolu bulmuşsun ben bitek çocuk nasıl oluyor onu bilmiyodum tabi leylek masalına da inanmazdım ama
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Ksm 2010 #50 Ben leylek masalını hiç duymamıştım (ebeveynlerim çok gerçekçi olmalılarki anlatmadılar ) Uzayın bi sonu olduğunu ve bi yerde toslayacağımızı düşünürdüm sonra da o sonun arkasındakini
Ben leylek masalını hiç duymamıştım (ebeveynlerim çok gerçekçi olmalılarki anlatmadılar ) Uzayın bi sonu olduğunu ve bi yerde toslayacağımızı düşünürdüm sonra da o sonun arkasındakini