Gizemli Cadi Forum Gururu 21 Mrt 2009 #13 heyy yukarıdaki formdaşlar siz hiç anaökul öğretmeni babaaa gördünüz mü Hayret bir şey ya inanamıyooooooooooooorum.......
heyy yukarıdaki formdaşlar siz hiç anaökul öğretmeni babaaa gördünüz mü Hayret bir şey ya inanamıyooooooooooooorum.......
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Mrt 2009 #14 İyi de anaokulu öğretmeni olduğunu bilmiyoruz bu birincisi, ikincisi de anaokulu öğretmenin erkek olduğunu da görmüşlüğüm var mümkündür yani
İyi de anaokulu öğretmeni olduğunu bilmiyoruz bu birincisi, ikincisi de anaokulu öğretmenin erkek olduğunu da görmüşlüğüm var mümkündür yani
Gizemli Cadi Forum Gururu 21 Mrt 2009 #15 Nerde gördünüz ............. meslektaşlarımın arasında büyle bir şey hiiiiiiç yok en azından benimkiler arasında.....
Nerde gördünüz ............. meslektaşlarımın arasında büyle bir şey hiiiiiiç yok en azından benimkiler arasında.....
LoSt_LoVe Forum Onuru 21 Mrt 2009 #16 bende bilmiyodum anaokulu öğretmen olduğunu ki mümkündür erkek anaokulu öğretmeni
LoSt_LoVe Forum Onuru 21 Mrt 2009 #17 yanlış anlama için kusura bakmayın bizim hatamız tabiki cinsiyet işareti bayrak gibi duruyo orda görmeyen biziz demekki
yanlış anlama için kusura bakmayın bizim hatamız tabiki cinsiyet işareti bayrak gibi duruyo orda görmeyen biziz demekki
kelebek -ütopik- V.I.P 21 Mrt 2009 #18 ege dediki: Nerde gördünüz ............. meslektaşlarımın arasında büyle bir şey hiiiiiiç yok en azından benimkiler arasında..... Genişletmek için tıklayın... anaokulu demeyelim ama okul öncesi öğretmenliğinde okuyan bir sürü erkek biliyorum ki mezun olduklarında öğretmen olarak aramıza katılacaklardır Hatta katıldılar bile
ege dediki: Nerde gördünüz ............. meslektaşlarımın arasında büyle bir şey hiiiiiiç yok en azından benimkiler arasında..... Genişletmek için tıklayın... anaokulu demeyelim ama okul öncesi öğretmenliğinde okuyan bir sürü erkek biliyorum ki mezun olduklarında öğretmen olarak aramıza katılacaklardır Hatta katıldılar bile
Schweppes Forum Tutkunu 21 Mrt 2009 #19 bende gördüm erkek okul öncesi öğretmeni...... buda kanıtı;O:D:D