Suskun V.I.P V.I.P 31 Arl 2009 #32 ZeyNoO dediki: Çingenelerin çocukları kaçırdığını Annem işte Genişletmek için tıklayın... Babama "beni nerden aldınız?" dediğimde "çingenelere bir kova un verdik seni aldık" demişti.Bende çingeneleri çocuk dağıtıyorlar zannederdim))
ZeyNoO dediki: Çingenelerin çocukları kaçırdığını Annem işte Genişletmek için tıklayın... Babama "beni nerden aldınız?" dediğimde "çingenelere bir kova un verdik seni aldık" demişti.Bende çingeneleri çocuk dağıtıyorlar zannederdim))
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 14 Şbt 2010 #34 1. sınıftayken, İstiklal Marşı'nda geçen "bir gül, ne bu şiddet bu celal" sözünü "bir gün" diye biliyodum. Artı Celal'i de tanıdık bir amca sanıyodum
1. sınıftayken, İstiklal Marşı'nda geçen "bir gül, ne bu şiddet bu celal" sözünü "bir gün" diye biliyodum. Artı Celal'i de tanıdık bir amca sanıyodum
patik Özel Üye Özel üye 14 Şbt 2010 #35 Dizi sahnelerinde bir bölümden bir bölüme atladığında geride kalan sahnedekilerin o arada donuk olarak beklediğini sanırdım. Nerden bileyim montaj diye bir yapım olduğunu.
Dizi sahnelerinde bir bölümden bir bölüme atladığında geride kalan sahnedekilerin o arada donuk olarak beklediğini sanırdım. Nerden bileyim montaj diye bir yapım olduğunu.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 19 Şbt 2010 #36 Sitedeki pala bıyıklı amcayı öcü sanıyordumm onun yüzünden oynamak için dışarı çıkamıyordum korkudan..
Sitedeki pala bıyıklı amcayı öcü sanıyordumm onun yüzünden oynamak için dışarı çıkamıyordum korkudan..
Apancene Aktif 21 Şbt 2010 #37 MRMİC dediki: Radyoda Belkıs Akkale türkü söylüyordu radyoyu kırdım içinden Belkıs Akkaleyi çıkarmak için.Bulamayınca hayal kırıklığı yaşamıştım;I;U Genişletmek için tıklayın... Gerçekmi bu anlattığın
MRMİC dediki: Radyoda Belkıs Akkale türkü söylüyordu radyoyu kırdım içinden Belkıs Akkaleyi çıkarmak için.Bulamayınca hayal kırıklığı yaşamıştım;I;U Genişletmek için tıklayın... Gerçekmi bu anlattığın
Apancene Aktif 21 Şbt 2010 #38 Suskun dediki: Babama "beni nerden aldınız?" dediğimde "çingenelere bir kova un verdik seni aldık" demişti.Bende çingeneleri çocuk dağıtıyorlar zannederdim)) Genişletmek için tıklayın... Abla süppersin ; Ben hala düşünüyorum aklıma bi türlü böyle enteresan şeyler gelmedi
Suskun dediki: Babama "beni nerden aldınız?" dediğimde "çingenelere bir kova un verdik seni aldık" demişti.Bende çingeneleri çocuk dağıtıyorlar zannederdim)) Genişletmek için tıklayın... Abla süppersin ; Ben hala düşünüyorum aklıma bi türlü böyle enteresan şeyler gelmedi
GöLGe Üstat 28 Ksm 2010 #39 babamı anneannemin doğurduğunu sanardım.çünkü babaannem çok uzaktı mesafe olarak da duygusal olarak da..inanmam çok uzun yıllarımı almıştı
babamı anneannemin doğurduğunu sanardım.çünkü babaannem çok uzaktı mesafe olarak da duygusal olarak da..inanmam çok uzun yıllarımı almıştı
kelebek -ütopik- V.I.P 28 Ksm 2010 #40 şükürler olsun ki çocukken de bu kadar zekiydim her şeyi doğru biliyodum