-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Mys 2013 #31 İki nokta dediki: Twisting mi..? Genişletmek için tıklayın... o ne ki hayır Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Mys 2013 #33 İki nokta dediki: Spor merkezlerinde bulunur mu peki.. Genişletmek için tıklayın... hayır bulunmaz.ulusal ve uluslararası müsabakalarda sıkça görebilirsiniz Upvote 0 Downvote
İki nokta dediki: Spor merkezlerinde bulunur mu peki.. Genişletmek için tıklayın... hayır bulunmaz.ulusal ve uluslararası müsabakalarda sıkça görebilirsiniz
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Mys 2013 #35 RUZG4R dediki: Bilardo Genişletmek için tıklayın... hayır dostum değil.hissettim ödül sana gelecek ama durum saptı sanki. sordugum sey bır spor dalı değil. sporda kullanılan bir obje hafif oldukça Upvote 0 Downvote
RUZG4R dediki: Bilardo Genişletmek için tıklayın... hayır dostum değil.hissettim ödül sana gelecek ama durum saptı sanki. sordugum sey bır spor dalı değil. sporda kullanılan bir obje hafif oldukça
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Mys 2013 #37 RUZG4R dediki: raket mi Genişletmek için tıklayın... hayır biraz daha zorla daha hafif Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Mys 2013 #39 İki nokta dediki: Masa tenisindeki raket mi.. Genişletmek için tıklayın... hayır değil Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 21 Mys 2013 #40 @RUZG4R ilk mesajlarına git ordan türet Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014 Upvote 0 Downvote