-araz- EYVALLAH... V.I.P 10 Ock 2013 #1 tuttum hadi bakalım bilin aklımdakini bilene 2500 kolay gelsin
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Ock 2013 #11 MeRciMeK dediki: Belli bi şekli var mı ? Genişletmek için tıklayın... var canım sabit bir şekli avr her yerde aynıdikdörtgen Upvote 0 Downvote
MeRciMeK dediki: Belli bi şekli var mı ? Genişletmek için tıklayın... var canım sabit bir şekli avr her yerde aynıdikdörtgen
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Ock 2013 #12 Çağlayağmur dediki: Ev içinde kullanırlırmı? Genişletmek için tıklayın... lazımsa kullanılır Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Ock 2013 #13 hadi azıcık daha kopya vereyiim saydam bir şey Upvote 0 Downvote
MeRciMeK V.I.P V.I.P 22 Ock 2013 #14 Ipucunu gormedım bulmustum ama cepten giris yapmam uzun sürdü => Cetvel diyorum ben Upvote 0 Downvote
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Ock 2013 #15 MeRciMeK dediki: Ipucunu gormedım bulmustum ama cepten giris yapmam uzun sürdü => Cetvel diyorum ben Genişletmek için tıklayın... yok canım cetvel değil yani o kadar ince bi dikdörtgen değil karenın az uzunu Upvote 0 Downvote
MeRciMeK dediki: Ipucunu gormedım bulmustum ama cepten giris yapmam uzun sürdü => Cetvel diyorum ben Genişletmek için tıklayın... yok canım cetvel değil yani o kadar ince bi dikdörtgen değil karenın az uzunu
-araz- EYVALLAH... V.I.P 22 Ock 2013 #19 RUZG4R dediki: İçine bir şey koyulur mu .? Genişletmek için tıklayın... evet zaten kullanım amacı o): Upvote 0 Downvote
RUZG4R dediki: İçine bir şey koyulur mu .? Genişletmek için tıklayın... evet zaten kullanım amacı o):