Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #171 Yerini yitiren, yeniden Yerleşemez. Diyorlar..... Duymadın mı ?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #172 Bir gün Biri Bir dilek diler Gün olur O dilek Gelir seni tutar
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #173 Belli Belli Gene şiir yazdıracak bana vicdansız...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #174 Dokunamadığım bir elin Her gece avcunda uyuyorum ben..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #175 Dünyanın en güzel hissi; Sen ona bakarsın ve o sana çoktan bakıyordur...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #176 Gizliyiz Yar'in sinesinde.. Biz bilenin malumuyuz..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #177 Ne suç Ne keder Ne de mahcubiyete Lüzum yok Lüzumun adı aşk Ve Kendi düşene şefkat edilmez....
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #178 Herkes kendi kalbindeki 'aşk'ı bilir! Ya da, Herkes kendi kalbindekini 'aşk' bilir!
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #179 Ben deliyim Yağmurun yağması benim için romantik değildir Benim güneşim batmaz dünyam dönmez Ay'ım hep mehtap halindedir Ben deliyim Benim mevsimim değişmez sadece bahardır, Kuşlardan sadece güvercini bilirim, Yüreğim kanatlarıyla beraber çarpar
Ben deliyim Yağmurun yağması benim için romantik değildir Benim güneşim batmaz dünyam dönmez Ay'ım hep mehtap halindedir Ben deliyim Benim mevsimim değişmez sadece bahardır, Kuşlardan sadece güvercini bilirim, Yüreğim kanatlarıyla beraber çarpar
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #180 Bir ilk yardım kuralı olarak geçiyor kitaplarda; Yaralıya yarasını göstermemek. Bu yüzden mi kader çıkarmıyor seni karşıma..?
Bir ilk yardım kuralı olarak geçiyor kitaplarda; Yaralıya yarasını göstermemek. Bu yüzden mi kader çıkarmıyor seni karşıma..?