Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #182 Seni kuşlar yesin Bir kuşta durup izlesin hemi
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 4 Şbt 2018 #183 Gel dedin; Geldim işte sevgili..! Sen dışında ne varsa Kıyısız denizlere dökerek geldim.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 9 Şbt 2018 #184 Doğarken bindiğimiz trende anne ve babamızla tanıştık. O zamanlar onların hep bizimle seyahat edeceklerini sanıyorduk. Oysa... İstasyonun birinde onlar trenden ineceklerdi VE Bizi yolculuğumuzda yalnız bırakacaklardı. "Dedim belki de bir yutkunma yeriydi dünya." Vallahi öyleydi. Aşĸ-ı DeruN
Doğarken bindiğimiz trende anne ve babamızla tanıştık. O zamanlar onların hep bizimle seyahat edeceklerini sanıyorduk. Oysa... İstasyonun birinde onlar trenden ineceklerdi VE Bizi yolculuğumuzda yalnız bırakacaklardı. "Dedim belki de bir yutkunma yeriydi dünya." Vallahi öyleydi. Aşĸ-ı DeruN
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Şbt 2018 #185 Günleri birbirinden ayırmadan yaşıyorum ben Bana göre günler aynı Tek farkı O'nsuz artan sayıları Cuma /pazar yok ki farkı Mesela her gün aynı Sevgiyle, Sabırla Sükutla Bekliyorum O'nu Cuma sayılmaz mı ? Dua sayılmaz mı ?
Günleri birbirinden ayırmadan yaşıyorum ben Bana göre günler aynı Tek farkı O'nsuz artan sayıları Cuma /pazar yok ki farkı Mesela her gün aynı Sevgiyle, Sabırla Sükutla Bekliyorum O'nu Cuma sayılmaz mı ? Dua sayılmaz mı ?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Şbt 2018 #186 "hasta düştüm gelmedin bari can verende gel"
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Şbt 2018 #187 Bil ki Firak geçer Gülüşmelerimizden Senli benli üleşmeler Peydah ile dilimizden Bilen bilir anlar belki Ayrı ayrı hâlimizden Gelip geçen her şey gibi Meşk de geçer Gönlümüzden...
Bil ki Firak geçer Gülüşmelerimizden Senli benli üleşmeler Peydah ile dilimizden Bilen bilir anlar belki Ayrı ayrı hâlimizden Gelip geçen her şey gibi Meşk de geçer Gönlümüzden...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Şbt 2018 #188 Yüreksiz sevdalara sövüp Hiç eyledim geceyi Şiir de utansın Kalem de ! Seni özlüyorum diyen dilim de..
Yüreksiz sevdalara sövüp Hiç eyledim geceyi Şiir de utansın Kalem de ! Seni özlüyorum diyen dilim de..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Şbt 2018 #190 En güzel sana sarıldım ben oysa... Bir tren garında... Bir bankın kuytusunda... Başım kalbine denk... Kalbin benim başım üstünde ...
En güzel sana sarıldım ben oysa... Bir tren garında... Bir bankın kuytusunda... Başım kalbine denk... Kalbin benim başım üstünde ...