Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Şbt 2018 #192 Gönlüme bir kuş konmuştu O kuş gitmesin diye nefes bile almadım ben...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Şbt 2018 #193 Yanağımda iki dirhem hasret birikse de, Olsun... Yeter ki sonumuz bir olsun.. Beklemek değil benimkisi, "Sevmenin en güzel hali" Eğer üzülmek varsa kaderde, Ona da Eyvallah olsun...
Yanağımda iki dirhem hasret birikse de, Olsun... Yeter ki sonumuz bir olsun.. Beklemek değil benimkisi, "Sevmenin en güzel hali" Eğer üzülmek varsa kaderde, Ona da Eyvallah olsun...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Şbt 2018 #195 Uçurumun kenarındaydık Sevenler bir adım öne çıksın dediler.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Şbt 2018 #196 Sorma ben kimim nereden geldim kim açtı bu kahrolası çukuru yüreğimde kimi sevdim kime özlemim kaç yıl sevda doldu iliklerime kaç yıl eksildim.
Sorma ben kimim nereden geldim kim açtı bu kahrolası çukuru yüreğimde kimi sevdim kime özlemim kaç yıl sevda doldu iliklerime kaç yıl eksildim.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 10 Şbt 2018 #197 Belli ki sevmeyi bilmiyoruz Gülüşümüz ıskalıyor birilerini..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Şbt 2018 #198 Bir kıyamlık ömre bin secde sığdırıyorum da bir aşkı bir nefese sığdıramıyorum.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Şbt 2018 #199 Kader/e Bak! Tüm Züleyha'ların Sırr-a Kadem Bastığı Mevsime Denk Geldi Yüreğimin Yusuf Oluşu ! Gayri Bana Kuyulara Hamd Etmek Düştü..
Kader/e Bak! Tüm Züleyha'ların Sırr-a Kadem Bastığı Mevsime Denk Geldi Yüreğimin Yusuf Oluşu ! Gayri Bana Kuyulara Hamd Etmek Düştü..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Şbt 2018 #200 'Senin dua'n ne ise benim Amin'im onadır..'