Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Şbt 2018 #211 çay dedim “simit” dedi yağmur dedim “toprak kokusu” dedi yalnızlık dedim “sensizlik” dedi sen dedim “sen” dedi yüreğim dedim “gönlüm” dedi
çay dedim “simit” dedi yağmur dedim “toprak kokusu” dedi yalnızlık dedim “sensizlik” dedi sen dedim “sen” dedi yüreğim dedim “gönlüm” dedi
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Şbt 2018 #212 Öyle sevdalar da varmış meğer.. Giden gidermiş de Kalan gidende kalırmış...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Şbt 2018 #213 “Hayatımıza giren herkes değerlidir ama herkes özel değildir. *Saygı hepsine, sevgi layık olana verilir."*
“Hayatımıza giren herkes değerlidir ama herkes özel değildir. *Saygı hepsine, sevgi layık olana verilir."*
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Şbt 2018 #214 Uzaklık deyip de dert ettiğin nedir ki, Biz yaradanı da görmeden sevmedik mi ?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Şbt 2018 #215 Sonunda anladım ki "GÜL" de benim "KÜL" de benim"...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Şbt 2018 #216 Anamın duaları üzerimde olmasa, Yıkılır sırtımı verdiğim duvar…
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Şbt 2018 #217 Solumda küfürle karma muğlak bir ilham Akıl Yürek Dil Bildiğin gibi değil İzdiham üstüne izdiham Şimdi aralarından su sızmıyor Allahım ! Bu nasıl itham ?
Solumda küfürle karma muğlak bir ilham Akıl Yürek Dil Bildiğin gibi değil İzdiham üstüne izdiham Şimdi aralarından su sızmıyor Allahım ! Bu nasıl itham ?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Şbt 2018 #218 Beni benden alan şarkılar Yapmışlar ama, Seni oradan alıp Buraya getireni hala yok...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Şbt 2018 #219 Yâr/ ara ara yar/a/lar // azar Ben Az/Ar der Sus/arım...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 17 Şbt 2018 #220 "Âlem çiçek olsa arı ben olsam Dost dilinden tatlı bal bulamadım."