Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Şbt 2018 #201 “Hayırlısı…” diye bir kelime var ki, Bütün kaygıları yok ediyor.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Şbt 2018 #202 Sevdanın нaѕı ѕeѕe gelмez, ѕöze de gelмez. ѕeѕѕiz yaşanır
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Şbt 2018 #204 Bazen bir rüyanın peşinden koşarsın, koşarsın, koşarsın. O, hep olduğu yerde duruyordur ancak bir türlü kavuşamazsın. İşte o vakit; -N a s i p.
Bazen bir rüyanın peşinden koşarsın, koşarsın, koşarsın. O, hep olduğu yerde duruyordur ancak bir türlü kavuşamazsın. İşte o vakit; -N a s i p.
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Şbt 2018 #205 Gidince... Bitince... Kaybedince... Bilir ya insan kıymet, anlamsız bir devamdansa, manâlı bir sondur belki beklemek. Kısmet...
Gidince... Bitince... Kaybedince... Bilir ya insan kıymet, anlamsız bir devamdansa, manâlı bir sondur belki beklemek. Kısmet...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Şbt 2018 #206 "Bu düşsü yansımaların düşten ötelere uzanamayacağını, Ruhum hayallerinin peşinden koşsa da bir adım bile yanına yaraşamayacağını, Sonra, sonrasızlığımızın aslında gerçekliğimiz olduğunu, bilsem... Gitmelere gerek kalmazdı... Çünkü gelmezdim..."
"Bu düşsü yansımaların düşten ötelere uzanamayacağını, Ruhum hayallerinin peşinden koşsa da bir adım bile yanına yaraşamayacağını, Sonra, sonrasızlığımızın aslında gerçekliğimiz olduğunu, bilsem... Gitmelere gerek kalmazdı... Çünkü gelmezdim..."
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 11 Şbt 2018 #207 "Kalp Kalbin Yükünü Taşır . . ." Neden iki büklüm olduğumu soruyorsun? Belim kırıldıysa bu seninde yükünü taşıdığım içindir..
"Kalp Kalbin Yükünü Taşır . . ." Neden iki büklüm olduğumu soruyorsun? Belim kırıldıysa bu seninde yükünü taşıdığım içindir..
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Şbt 2018 #208 Kimse mesafeleri bahane etmesin. Sevecek bir yüreğiniz yoksa, Yanı başınızdakilere bile uzaksınızdır. . .
Kimse mesafeleri bahane etmesin. Sevecek bir yüreğiniz yoksa, Yanı başınızdakilere bile uzaksınızdır. . .
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Şbt 2018 #209 Ben kavuşmaları da Sende olan hakkımı da ahirete sakladım !! Sen hasretini helal et...
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 15 Şbt 2018 #210 Gönlünde bir hüzünle sabahlıyorsan her gece; üzülme, aşkın tek sermayesi hüzündür