Öylesine..

Biz sana sen gençliğine doyamadın..Ölümü herkes tadacak ama çok zamansız oldu bu bee..Hala inanamıyorum..
Daha yeni başlamıştı oysa hayatın..En azından sıkıntıların bitiyordu yavaş yavaş..
Unutmam seni..Unutamam..

Dün gece bir arkadaş sitede en son ne zaman ağladın diye sormuştu..Çok oldu demiştim..
Oysa bu güne ağlayarak başladım..
Mekanın Cennet olsun kardeşim..
Komşum başın sağolsun sanırım arkadaşını kaybettin

Canlarımız yavaş yavaş aramızdan alınıyor. Bende yakınımı kaybettim yakın zamanda. Gideceğimiz yolu bilsekte bizden ayrılışları canımızı yakıyor:( Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin sanada sabırlar diliyorum kardeş can.

Canlarımız yavaş yavaş aramızdan alınıyor. Bende yakınımı kaybettim yakın zamanda. Gideceğimiz yolu bilsekte bizden ayrılışları canımızı yakıyor:( Mekanı cennet olsun Allah rahmet eylesin sanada sabırlar diliyorum kardeş can.

Seninde Başın sağolsun ablam..Allah Razı olsun..

Ölüm illa ki olacak ama ansız olunca acısı daha çok oluyor..Hiç aklına gelmeyecek birini kaybetmek genç yaşında hele..Dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok..

Seninde Başın sağolsun ablam..Allah Razı olsun..

Ölüm illa ki olacak ama ansız olunca acısı daha çok oluyor..Hiç aklına gelmeyecek birini kaybetmek genç yaşında hele..Dua etmekten başka yapacak bir şeyimiz yok..

Allah razı olsun kardeş can.

Evet maalesefki gerçeğe yürüşlerinde bizden onlara sadece dua gerekli. Dualarımızın kabulu dileğiyle yeniden Allah rahmet eylesin diyorum.

Geri