Öylesine..

Dedemin okunmuş suyunu alıp yerine Powerade koydum. Adam tespihten alev çıkarttı, şimdide namazı mekkede kılıcam diye koşarak çıktı evden. :D :D

file.php

Ben seni severim aslında da; düzenim bozulur diye korkuyorum..
Durduk yere başımıza saçma sapan bir aşk çıkar..
Sinemaya gitmeye, ele ele tutuşmaya falan kalkarız..
İşin yoksa; saçına bak, parfüm sık..küsmesi, barışması, ayılması, bayılması.
Ona baktın, bunu süzdün tafraları..
Hatta; eninde sonunda kaçınılmaz ayrılması..
Bu kadar ceremeye ne gerek var?
" Uzaktan seveyim seni uzaktan..."

'' Rakı içilmeyecekse, kavunla peynir niye var?
Sigara içilmeyecekse, yağmurla çay?
Madem aşık olunmayacak, kadınlar ve adamlar niye?
Madem büyük yanlışlar ve acayip maceralar olmayacak, niye hayat? ''

1.05 oranlarla iddaa oynayıp milyarlar tutturmuş gibi kasılanlara uyuz oluyorum lan.Biz hala ilk yarı 1 ms 2'ye devam ediyoruz.
Dün profiline; Biz hiç ayrılmayacağız diyen kız şimdi gene manita değiştirmiş. Sorsalar çok seviyor.
Ora da burada lüks yemek yerlerinde pahalı yemek yediğine dair etiket atanlara inat; bugün yine simit ayran yedik çok mutluyuz. Birileri paran kadar konuş yerine; sevgin kadar konuş deseydi ben hep konuşurdum. Ama şimdi susuyorum.
Komşunun oğlundan banane; komşunun kızı ile ilgilenirim. Hele kek börek tarzı bir şey getiriyorsa.
Son paramla sana mı gelsem; sigaramı alsam diye düşünüp iddaa oynadığım olduğu doğrudur. Ama o da tutmadı, sen gibi ellerimden.
Bir zamanlar msn'de fotoğrafını atmayan havalı kızlar; şimdi fotoğrafını beğendirmek için resmen yalvarıyor. Kardeşlik fotoğrafının altına canım, cicim, bebeğim yazanlarla olmuyor bilesin.
Bana soru sor soru sor diye sabahtan akşama kadar yırtınanlara, kaç kişiyi aldattın diye bir sorun bakalım ne cevap verecekler.

Nöronlar uyanacak da, beyni uyaracak da, serebral kortexin frontal lobundaki miyelin kaplı aksonlar kalbe ulaşacak da.. Sevmek zor iş valla...

Çay var mı Çay..?

Geri