Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 8 Tem 2013 #171 muhtar* dediki: Bu şartlara sahip olan özel üye ölabilir diyorsunuz... bakalım günü gelince isteğim olacakmı Genişletmek için tıklayın... Elbette olur neden olmasın
muhtar* dediki: Bu şartlara sahip olan özel üye ölabilir diyorsunuz... bakalım günü gelince isteğim olacakmı Genişletmek için tıklayın... Elbette olur neden olmasın
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 4 Ags 2013 #173 Tabii ki mümkün ama her iki durumunda oluşması gerekiyor özel üyelik için 2 ay ve 200 mesaj
~meLek~ GalataSaray'ım 6 Ags 2013 #174 YoRuMSuZ dediki: Tabii ki mümkün ama her iki durumunda oluşması gerekiyor özel üyelik için 2 ay ve 200 mesaj Genişletmek için tıklayın... bir - birbuçuk ay sonra yine gelicem bu bölüme..
YoRuMSuZ dediki: Tabii ki mümkün ama her iki durumunda oluşması gerekiyor özel üyelik için 2 ay ve 200 mesaj Genişletmek için tıklayın... bir - birbuçuk ay sonra yine gelicem bu bölüme..
aslann Ülken İçin Yaşa Aşkın İçin Öl! Özel üye 27 Eyl 2013 #180 _Miroğlu_ dediki: Ben de olabiliyor muyum. m 200. Mesajı görünce anımsadım. Genişletmek için tıklayın... 2 Ay süre ve 200 mesajı tamamlamışsın olabilirsin sanırım. @YoRuMSuZ Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
_Miroğlu_ dediki: Ben de olabiliyor muyum. m 200. Mesajı görünce anımsadım. Genişletmek için tıklayın... 2 Ay süre ve 200 mesajı tamamlamışsın olabilirsin sanırım. @YoRuMSuZ