P Papatya V.I.P V.I.P 23 Eyl 2012 #311 Çağlayağmur dediki: Teşekkürler canım sen nasılsın? Döndünmü evine? Genişletmek için tıklayın... Bomba gibiyim abla,inadına mutluyum inadına... Döndüm
Çağlayağmur dediki: Teşekkürler canım sen nasılsın? Döndünmü evine? Genişletmek için tıklayın... Bomba gibiyim abla,inadına mutluyum inadına... Döndüm
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Eyl 2012 #312 RüzqαrqüŁü dediki: Bomba gibiyim abla,inadına mutluyum inadına... Döndüm Genişletmek için tıklayın... Hımmmm bak buna sevindim canım işte budur. Herşeyden önce sen değerlisin unutma olurmu canım ;
RüzqαrqüŁü dediki: Bomba gibiyim abla,inadına mutluyum inadına... Döndüm Genişletmek için tıklayın... Hımmmm bak buna sevindim canım işte budur. Herşeyden önce sen değerlisin unutma olurmu canım ;
P Papatya V.I.P V.I.P 23 Eyl 2012 #313 Çağlayağmur dediki: Hımmmm bak buna sevindim canım işte budur. Herşeyden önce sen değerlisin unutma olurmu canım ; Genişletmek için tıklayın... Olur ablacım unutmam eksik olma
Çağlayağmur dediki: Hımmmm bak buna sevindim canım işte budur. Herşeyden önce sen değerlisin unutma olurmu canım ; Genişletmek için tıklayın... Olur ablacım unutmam eksik olma
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 23 Eyl 2012 #314 Teşekkür ederim papatyamda geldi mutluyum ben mutluyummm
P Papatya V.I.P V.I.P 9 Ekm 2012 #316 Bilgisayarım bozuk olduğundan giremiyorum,kimse buralarda yokum sanmasın... Yarın akşam tamir edilicek inşallah Sonra yine buralardayım nasipse kısmetse diyelim
Bilgisayarım bozuk olduğundan giremiyorum,kimse buralarda yokum sanmasın... Yarın akşam tamir edilicek inşallah Sonra yine buralardayım nasipse kısmetse diyelim
Düş Özel Üye Özel üye 11 Ekm 2012 #317 @arz-ı hal o profil resminin orjinalini istiyorumm. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ekm 2012 #318 Düş dediki: arz-ı hal o profil resminin orjinalini istiyorumm. Genişletmek için tıklayın... neymiş bakayım unutum da
Düş dediki: arz-ı hal o profil resminin orjinalini istiyorumm. Genişletmek için tıklayın... neymiş bakayım unutum da
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ekm 2012 #320 hareketli bir gif o,nasıl oluyorsa foruma yükleyince öylece duruyor