KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 11 Arl 2012 #333 kimler var yaa canım sıkılıyor...gelin havadan sudan konuşalım..
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 11 Arl 2012 #334 Hep ağlayan gözlerim gülmeyi öğrendi bu gece sevinçlerim buldu huzuru ruhumda bir tek sen eksiksin yanımda .. oysa beklerim hep sevgi gösterecek diye bense hep huzur doluyum seninle bekle çerez .. muhabbetini özledim .. hani nerde siniz
Hep ağlayan gözlerim gülmeyi öğrendi bu gece sevinçlerim buldu huzuru ruhumda bir tek sen eksiksin yanımda .. oysa beklerim hep sevgi gösterecek diye bense hep huzur doluyum seninle bekle çerez .. muhabbetini özledim .. hani nerde siniz
P Papatya V.I.P V.I.P 11 Arl 2012 #335 Acı olan ne biliyor musun? Adana kebap. Hiç gülüceğim yoktu bende gülmedim.
mihrimah turquoise Özel üye 6 Hzr 2013 #338 bugün arkadaşım internette geziniyordu bir baktım çerez forum) gurbette akrabamı görmüş gibi oldum) şarkı sözü arıyormuş selçuk balcı )
bugün arkadaşım internette geziniyordu bir baktım çerez forum) gurbette akrabamı görmüş gibi oldum) şarkı sözü arıyormuş selçuk balcı )