mihrimah turquoise Özel üye 6 Hzr 2013 #343 bal seven ama arı sevmeyen biri......alerjisi olan da denebilir
mihrimah turquoise Özel üye 6 Hzr 2013 #346 off şu ifadeler de smileye dönüşünce sinir oluyorum o yeşil surat kadar gülmüyorum aslında : D
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 6 Hzr 2013 #348 mihrimah dediki: off şu ifadeler de smileye dönüşünce sinir oluyorum o yeşil surat kadar gülmüyorum aslında : D Genişletmek için tıklayın... İmha edelim yeşil yeşil gülmekte neyin nesi aaaaaa
mihrimah dediki: off şu ifadeler de smileye dönüşünce sinir oluyorum o yeşil surat kadar gülmüyorum aslında : D Genişletmek için tıklayın... İmha edelim yeşil yeşil gülmekte neyin nesi aaaaaa
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... TRABZONSPOR 6 Hzr 2013 #350 mihrimah dediki: di mi ama Genişletmek için tıklayın... Heralde yani Akşam bu smileyi alıyorum bir dişini kırıyorum biraz da ağzını kapatıyorum Hem senin üyelik tarihin epeyce eski neden meaj sayın az
mihrimah dediki: di mi ama Genişletmek için tıklayın... Heralde yani Akşam bu smileyi alıyorum bir dişini kırıyorum biraz da ağzını kapatıyorum Hem senin üyelik tarihin epeyce eski neden meaj sayın az