P Papatya V.I.P V.I.P 11 Ekm 2012 #321 Bilgisayarım eskisi gibi çalışıyor. Yine burda sizlerleyim. Mutluyum.
Düş Özel Üye Özel üye 11 Ekm 2012 #322 @arz-ı hal profiline yazamadığım zamanlarda kendimi kötü hissediyorum. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ekm 2012 #323 Düş dediki: arz-ı hal profiline yazamadığım zamanlarda kendimi kötü hissediyorum. Genişletmek için tıklayın... aaaa neden ki?iss:
Düş dediki: arz-ı hal profiline yazamadığım zamanlarda kendimi kötü hissediyorum. Genişletmek için tıklayın... aaaa neden ki?iss:
Düş Özel Üye Özel üye 11 Ekm 2012 #324 arz-ı hal dediki: aaaa neden ki?iss: Genişletmek için tıklayın... Sanırsam gizlilik ayarlarını kurcalamışsın ;p
arz-ı hal dediki: aaaa neden ki?iss: Genişletmek için tıklayın... Sanırsam gizlilik ayarlarını kurcalamışsın ;p
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ekm 2012 #325 Düş dediki: Sanırsam gizlilik ayarlarını kurcalamışsın ;p Genişletmek için tıklayın... arkadaş olmamız lazım idi sanırsam
Düş dediki: Sanırsam gizlilik ayarlarını kurcalamışsın ;p Genişletmek için tıklayın... arkadaş olmamız lazım idi sanırsam
Düş Özel Üye Özel üye 11 Ekm 2012 #326 arz-ı hal dediki: arkadaş olmamız lazım idi sanırsam Genişletmek için tıklayın... Bunu göze alabiliyorsan olalım annem
arz-ı hal dediki: arkadaş olmamız lazım idi sanırsam Genişletmek için tıklayın... Bunu göze alabiliyorsan olalım annem
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 11 Ekm 2012 #327 Düş dediki: Bunu göze alabiliyorsan olalım annem Genişletmek için tıklayın... olduk bile,kabul et sen
Düş dediki: Bunu göze alabiliyorsan olalım annem Genişletmek için tıklayın... olduk bile,kabul et sen