KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ksm 2011 #11 ne kadar çok korkak varmış ya altı üstü hayvan ya yılanda köpekde şirin hayvanlardandır..yılan görmek için can atan tek insan ben miyim ya..
ne kadar çok korkak varmış ya altı üstü hayvan ya yılanda köpekde şirin hayvanlardandır..yılan görmek için can atan tek insan ben miyim ya..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 21 Ksm 2011 #12 KıRMıZı dediki: ne kadar çok korkak varmış ya altı üstü hayvan ya yılanda köpekde şirin hayvanlardandır..yılan görmek için can atan tek insan ben miyim ya.. Genişletmek için tıklayın... Hiç şaşırmadım desem kırmızı ..
KıRMıZı dediki: ne kadar çok korkak varmış ya altı üstü hayvan ya yılanda köpekde şirin hayvanlardandır..yılan görmek için can atan tek insan ben miyim ya.. Genişletmek için tıklayın... Hiç şaşırmadım desem kırmızı ..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ksm 2011 #13 RUZG4R dediki: Hiç şaşırmadım desem kırmızı .. Genişletmek için tıklayın... neden sasırmadın..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 21 Ksm 2011 #14 KıRMıZı dediki: neden sasırmadın.. Genişletmek için tıklayın... Şimdiye kadar seni gözlemlediğim kadarıyla tehlikeli olan her şeyi seviyor yada merak ediyorsun
KıRMıZı dediki: neden sasırmadın.. Genişletmek için tıklayın... Şimdiye kadar seni gözlemlediğim kadarıyla tehlikeli olan her şeyi seviyor yada merak ediyorsun
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 21 Ksm 2011 #15 Hatta bu konuda forumda küçük bir sohbetimiz bile olmuştu zamanında =) https://www.cerezforum.com/konu/adaya-dustun-yanina-forumdan-kimi-alirdin.70075/page-6
Hatta bu konuda forumda küçük bir sohbetimiz bile olmuştu zamanında =) https://www.cerezforum.com/konu/adaya-dustun-yanina-forumdan-kimi-alirdin.70075/page-6
Paradoks ... Elif ... Özel üye 21 Ksm 2011 #16 Ben tanıyorum ama gerek yoktu böyle bir konuya Güzel olmuş sevgilim , eline sağlık
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ksm 2011 #17 aman Allah ım forumda adım çıkmış...Valla korkmuyorum avcılık falan tam benlik..herkes benden korksun..
aman Allah ım forumda adım çıkmış...Valla korkmuyorum avcılık falan tam benlik..herkes benden korksun..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 21 Ksm 2011 #18 KıRMıZı dediki: aman Allah ım forumda adım çıkmış...Valla korkmuyorum avcılık falan tam benlik..herkes benden korksun.. Genişletmek için tıklayın... Bak gördün mü ben biliyorum da avı sevdiğini o yüzden giderken yanıma seni alıyorum =))..yeter ki oklarını benden uzak tut
KıRMıZı dediki: aman Allah ım forumda adım çıkmış...Valla korkmuyorum avcılık falan tam benlik..herkes benden korksun.. Genişletmek için tıklayın... Bak gördün mü ben biliyorum da avı sevdiğini o yüzden giderken yanıma seni alıyorum =))..yeter ki oklarını benden uzak tut
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ksm 2011 #20 KıRMıZı dediki: fena sayılmaz nişancılığım..hedefim olma yeter.. Genişletmek için tıklayın... Zırhım var =)
KıRMıZı dediki: fena sayılmaz nişancılığım..hedefim olma yeter.. Genişletmek için tıklayın... Zırhım var =)