KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ksm 2011 #21 Bu durumda sen kendini garantiye alan bir kişiliğe sahipsin..öyle bir izlenim uyandı şimdi bende...
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ksm 2011 #22 KıRMıZı dediki: Bu durumda sen kendini garantiye alan bir kişiliğe sahipsin..öyle bir izlenim uyandı şimdi bende... Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle öyleyimdir ..Güzel tespit..
KıRMıZı dediki: Bu durumda sen kendini garantiye alan bir kişiliğe sahipsin..öyle bir izlenim uyandı şimdi bende... Genişletmek için tıklayın... Kesinlikle öyleyimdir ..Güzel tespit..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ksm 2011 #23 kendimi bian ayın konuğu bölümünde sandım soru yağmuruna tutucaktım ama maalesef biyografideymişiz...seni tanıdığıma memnun oldum der geçer giderim
kendimi bian ayın konuğu bölümünde sandım soru yağmuruna tutucaktım ama maalesef biyografideymişiz...seni tanıdığıma memnun oldum der geçer giderim
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ksm 2011 #24 KıRMıZı dediki: kendimi bian ayın konuğu bölümünde sandım soru yağmuruna tutucaktım ama maalesef biyografideymişiz...seni tanıdığıma memnun oldum der geçer giderim Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim...Otobiyografini okumuştum seni tanımakta güzel..
KıRMıZı dediki: kendimi bian ayın konuğu bölümünde sandım soru yağmuruna tutucaktım ama maalesef biyografideymişiz...seni tanıdığıma memnun oldum der geçer giderim Genişletmek için tıklayın... Teşekkür ederim...Otobiyografini okumuştum seni tanımakta güzel..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ksm 2011 #25 RUZG4R dediki: Teşekkür ederim...Otobiyografini okumuştum seni tanımakta güzel.. Genişletmek için tıklayın... çok sanslısın beni tanımak her kula nasip olmaz.. ayrıca yine şanslısın keyifli günümdesin
RUZG4R dediki: Teşekkür ederim...Otobiyografini okumuştum seni tanımakta güzel.. Genişletmek için tıklayın... çok sanslısın beni tanımak her kula nasip olmaz.. ayrıca yine şanslısın keyifli günümdesin
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 20 Ekm 2012 #26 KıRMıZı dediki: çok sanslısın beni tanımak her kula nasip olmaz.. ayrıca yine şanslısın keyifli günümdesin Genişletmek için tıklayın... kankam şu hallerin bir başkaydı yav bir dönsen diyorum
KıRMıZı dediki: çok sanslısın beni tanımak her kula nasip olmaz.. ayrıca yine şanslısın keyifli günümdesin Genişletmek için tıklayın... kankam şu hallerin bir başkaydı yav bir dönsen diyorum
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 20 Ekm 2012 #27 RUZG4R dediki: kankam şu hallerin bir başkaydı yav bir dönsen diyorum Genişletmek için tıklayın... Sen iste kankam..senin icin keser bicerim bn..
RUZG4R dediki: kankam şu hallerin bir başkaydı yav bir dönsen diyorum Genişletmek için tıklayın... Sen iste kankam..senin icin keser bicerim bn..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 20 Ekm 2012 #28 KıRMıZı dediki: Sen iste kankam..senin icin keser bicerim bn.. Genişletmek için tıklayın... hadi inş. zırhımı çıkartıyorum o zaman sandıktan
KıRMıZı dediki: Sen iste kankam..senin icin keser bicerim bn.. Genişletmek için tıklayın... hadi inş. zırhımı çıkartıyorum o zaman sandıktan
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 20 Ekm 2012 #30 Suskun dediki: sefermi var Rüzgar Genişletmek için tıklayın... kankam la ava gideceğiz de suskun =)