Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Tem 2021 #13 GüLüCüKツ dediki: "En güzel hediye aşktır..." Genişletmek için tıklayın... Vaaaavvvv
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 23 Tem 2021 #15 Lelis dediki: Kıymetini bil @GüLüCüKツ Genişletmek için tıklayın... Biliyorum kiiii
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Tem 2021 #16 Lelis dediki: Aklını başına topla acilen Genişletmek için tıklayın... Bana Ne bana ne almicam iste
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 24 Tem 2021 #19 "İşlerini erteleye erteleye sonu nereye varacak, daha zamanın varken topla kendini artık..." Söz yarın işlerimi bitirecem bugün biraz gezeyim olur mu
"İşlerini erteleye erteleye sonu nereye varacak, daha zamanın varken topla kendini artık..." Söz yarın işlerimi bitirecem bugün biraz gezeyim olur mu
Enda Neylersin!!! V.I.P 24 Tem 2021 #20 "Aşk vahşi çiçeklere benzer sadece zor ortamlarda bulabilirsin, aramaya devam..." aramıyorum ki bulayım
"Aşk vahşi çiçeklere benzer sadece zor ortamlarda bulabilirsin, aramaya devam..." aramıyorum ki bulayım