Enda Neylersin!!! V.I.P 3 Hzr 2018 #11 "Yaz aşkı görünüyor ama süresi uzun olur umarım..." Alakasız olmuş
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 1 Tem 2018 #12 Senin şans kurabiyen diyor ki; Bir yerlerden yüklü miktarda bir para gelecek... Bekliyoruz
S She Özel Üye Özel üye 5 Arl 2018 #14 Senin şans kurabiyen diyor ki; Birileri seni çekiştiriyor, çevrene dikkat et... ?????kim bunlarr
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Arl 2018 #15 Affetmeyi bilmek gerek, bu kadar katı olma... affetmedigim birşey yok ama
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 6 Arl 2018 #16 Senin şans kurabiyen diyor ki; Sevdiğin kişi ile oldukça ciddi bir konuşma yapacaksın... **** İmkansız önce öyle birinin varlığının olması lazım?
Senin şans kurabiyen diyor ki; Sevdiğin kişi ile oldukça ciddi bir konuşma yapacaksın... **** İmkansız önce öyle birinin varlığının olması lazım?
Düş Özel Üye Özel üye 6 Arl 2018 #18 Papatya dediki: Sevdiğin kişi ile oldukça ciddi bir konuşma yapacaksın... Genişletmek için tıklayın... ? tesadüf belki
Papatya dediki: Sevdiğin kişi ile oldukça ciddi bir konuşma yapacaksın... Genişletmek için tıklayın... ? tesadüf belki
P Papatya V.I.P V.I.P 6 Arl 2018 #19 Düş dediki: ? tesadüf belki Genişletmek için tıklayın... İnanmıyorum öyle şeylere ben ya zaten hiçbir şeye inancım yok bu aralar.
Düş dediki: ? tesadüf belki Genişletmek için tıklayın... İnanmıyorum öyle şeylere ben ya zaten hiçbir şeye inancım yok bu aralar.
Düş Özel Üye Özel üye 6 Arl 2018 #20 Papatya dediki: İnanmıyorum öyle şeylere ben ya zaten hiçbir şeye inancım yok bu aralar. Genişletmek için tıklayın... Olumsuz dusunme canım. Kendine inancin olsun,gerisi muhim degil
Papatya dediki: İnanmıyorum öyle şeylere ben ya zaten hiçbir şeye inancım yok bu aralar. Genişletmek için tıklayın... Olumsuz dusunme canım. Kendine inancin olsun,gerisi muhim degil