Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 9 Ags 2024 #431 "Ailen senin gibi bir çocukları olduğu için kendilerini çok mutlu hissediyorlar..."
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 9 Ags 2024 #432 Varlıklı ne bilsin yoksulun halinden... "
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 9 Ags 2024 #433 " Olmaz olmaz deme, sen istersen herşey olur... "
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 12 Ags 2024 #434 " Eğer şimdi hayatını yaşamaya zamanın yoksa, ne zaman olacak..! "
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 12 Ags 2024 #435 Peki benim tatile diye gelip daha çok yorulmam " Kendini çok yorgun hissediyorsun, kendine bir tatil ver ne dersin... "
Peki benim tatile diye gelip daha çok yorulmam " Kendini çok yorgun hissediyorsun, kendine bir tatil ver ne dersin... "
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 13 Ags 2024 #436 "Sevdiğiniz insanlarla bir seyahat var..."Pek sanmıyorum ama fala inanma falsız kalma
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 13 Ags 2024 #437 En güzel sıcaklık kalp sıcaklığıdır, kalbini sıcak başını soğuk tut... "
M mindy Üye 30 Ags 2024 #439 " Artık karasızlığını bırakmalısın, ne yapacağına karar vermelisin, yoksa bu fırsatı da elinden kaçıracaksın... "
" Artık karasızlığını bırakmalısın, ne yapacağına karar vermelisin, yoksa bu fırsatı da elinden kaçıracaksın... "
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 30 Ags 2024 #440 Şu aralar en hoşlanmadığım şey telefonla konuşmak " Kendini yalnız hissediyorsan eğer, telefonu kaldır ve aklına ilk gelen kişiyi ara... "
Şu aralar en hoşlanmadığım şey telefonla konuşmak " Kendini yalnız hissediyorsan eğer, telefonu kaldır ve aklına ilk gelen kişiyi ara... "