yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 28 Mrt 2024 #421 " Bekâr gözü ile kız alınmaz... "eyvah ey<vah ben evde kaldim
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 23 Nsn 2024 #422 " Aşk yaşantın düzeliyor, güzel günler başlıyor... " hadi bakalim imsallah )))
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 23 Nsn 2024 #423 yilmaz27 dediki: " Aşk yaşantın düzeliyor, güzel günler başlıyor... " hadi bakalim imsallah ))) Genişletmek için tıklayın... Wawvv komşum hadi iyisin Galiba kuş yuvaya girdi galiba bu defa
yilmaz27 dediki: " Aşk yaşantın düzeliyor, güzel günler başlıyor... " hadi bakalim imsallah ))) Genişletmek için tıklayın... Wawvv komşum hadi iyisin Galiba kuş yuvaya girdi galiba bu defa
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Nsn 2024 #424 yesim434 dediki: Wawvv komşum hadi iyisin Galiba kuş yuvaya girdi galiba bu defa Genişletmek için tıklayın... yok daha giremedi kapiyi bulamiyor
yesim434 dediki: Wawvv komşum hadi iyisin Galiba kuş yuvaya girdi galiba bu defa Genişletmek için tıklayın... yok daha giremedi kapiyi bulamiyor
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Mys 2024 #425 Öyle yapıyorum " Konuşmaktan korkmamalısın, herşeyi söyle ve rahatla... "
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Tem 2024 #426 Bugün aynı cümleyi duymuş olmam " Seni üzecek şeylerden uzak dur... "
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 18 Tem 2024 #427 Aklında kalan ve kafanı meşgul eden konu olumlu sonuçlanacak...
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 2 Ags 2024 #428 "Aklınızdan geçen o intikam düşüncesini artık yok etme zamanı geldi..."
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 2 Ags 2024 #429 Belki biraz uzaklaşmak seni rahatlatacaktır... "
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 5 Ags 2024 #430 Ben ondan daha inadım " Can çıkar huy çıkmaz, birde sen dene istersen... "