KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 18 Ags 2021 #31 Senin şans kurabiyen diyor ki; Sevdiğin kişi ile oldukça ciddi bir konuşma yapacaksın... .
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 18 Ags 2021 #32 Aşk yaşantında sıkıntılar bitmek üzere, biraz daha sabırlı ol... Sıkıntım yok çok şükür
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 18 Ags 2021 #33 Senin şans kurabiyen diyor ki; Çok üstüne düşüyorsun, biraz rahat bırak... aceb ben kimin üstüne cok düsüyorum beni böyle uyardi ))
Senin şans kurabiyen diyor ki; Çok üstüne düşüyorsun, biraz rahat bırak... aceb ben kimin üstüne cok düsüyorum beni böyle uyardi ))
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 18 Ags 2021 #34 Senin şans kurabiyen diyor ki; Birileri seni çekiştiriyor, çevrene dikkat et... Bilmediğim bişey söyle tatlım
Senin şans kurabiyen diyor ki; Birileri seni çekiştiriyor, çevrene dikkat et... Bilmediğim bişey söyle tatlım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 18 Ags 2021 #35 Senin şans kurabiyen diyor ki; Aşk yaşantında sıkıntılar bitmek üzere, biraz daha sabırlı ol..
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 24 Ock 2022 #37 ŞANS KURABİYENİZDEN AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI " Gülümsemeyi unutma, gülmek sana çok yakışıyor... "
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 24 Ock 2022 #38 Sans kurabiyenizi kirin bakalim size ne soyliyecek? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Aşk ayakları yerden keser, uçuyorsun galiba...
Sans kurabiyenizi kirin bakalim size ne soyliyecek? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun. Aşk ayakları yerden keser, uçuyorsun galiba...