GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 8 Ags 2021 #81 "Seni çok onore eden gözlerinden saklı..." bişey anlamadım ama olsun
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 8 Ags 2021 #82 ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Nereye gidersen git heryere kendini götürecegin için kendinden kaçamazsın..."
ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Nereye gidersen git heryere kendini götürecegin için kendinden kaçamazsın..."
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 8 Ags 2021 #84 "Sevmek öyle yüce bir duygudur ki, onu yakalamak cesaret ister..."
M Misafir847 Ziyaretçi 8 Ags 2021 #85 "Çok kısa bir zaman sonra sevindirici bir haber alacaksınız..." hadi inşallah
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 13 Ags 2021 #86 ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Günler hep aynı gibi görünsede farklıdırlar..." Yaz bunu güzel laf
ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Günler hep aynı gibi görünsede farklıdırlar..." Yaz bunu güzel laf
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 13 Ags 2021 #87 ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Unutma sevginin açamayacağı kilit, kapayamayacağı yara yoktur. Sev ve Sevil..."
ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Unutma sevginin açamayacağı kilit, kapayamayacağı yara yoktur. Sev ve Sevil..."
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 13 Ags 2021 #88 "Beklenmedik bir misafir gelecek ve uzun süre kalma ihtmali var...." Kimki bu acaba
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 13 Ags 2021 #89 ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Aşk yaşantında sıkıntılar olabilir )) en guzeli ask mesk olmasin papatyada ile sevmiyor cikiyor )
ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Aşk yaşantında sıkıntılar olabilir )) en guzeli ask mesk olmasin papatyada ile sevmiyor cikiyor )
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 14 Ags 2021 #90 ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Sevildiğin için şımarma, sevdiğin için şımar..." Öyle yapayım madem
ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "Sevildiğin için şımarma, sevdiğin için şımar..." Öyle yapayım madem