Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 23 Tem 2021 #1 Şans Kurabiyeniz Ne Söylüyor Linke tıklayalım ve şans kurabiyemizi kırıp içindeki cümleyi okuyalım bakalım "Çabaların henüz fark edilmemiş gibi görünüyor..."
Şans Kurabiyeniz Ne Söylüyor Linke tıklayalım ve şans kurabiyemizi kırıp içindeki cümleyi okuyalım bakalım "Çabaların henüz fark edilmemiş gibi görünüyor..."
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 23 Tem 2021 #2 "Zaman sana uymazsa sen zamana uy..."
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 23 Tem 2021 #3 "Sevgi dokunmaktır ,sakın uzak durma..."
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Tem 2021 #4 "Beraber olduğun kişiyle birlikteliğin tehlike sinyalleri veriyor, dikkat..."
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye BEŞİKTAŞ 23 Tem 2021 #7 "Zaman bütün yaraların ilacıdır" Zaman bir ilaç mıdır, yoksa hastalığın ta kendisi mi?
KuMRu Sessize aldım dünyayı huzuru dinliyorum 🌼 Özel üye 23 Tem 2021 #8 Çok sevdim bir daha şansımı denedim "Hafta sonu sürprizi seni çok sevindirecek..."
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör GALATASARAY 23 Tem 2021 #9 ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "İkinizde, aklınızı başınıza toplamalısınız, yoksa çok geç olacak..."
ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "İkinizde, aklınızı başınıza toplamalısınız, yoksa çok geç olacak..."
Enda Neylersin!!! V.I.P 23 Tem 2021 #10 yilmaz27 dediki: ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "İkinizde, aklınızı başınıza toplamalısınız, yoksa çok geç olacak..." Genişletmek için tıklayın... Aklını başına topla acilen
yilmaz27 dediki: ŞANS KURABİYENİZ KIRILDI VE AŞAĞIDAKİ DİLEK ÇIKTI "İkinizde, aklınızı başınıza toplamalısınız, yoksa çok geç olacak..." Genişletmek için tıklayın... Aklını başına topla acilen