GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 9 Arl 2017 #1 Sans kurabiyenizi kirin bakalim size ne soyliyecek? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
Sans kurabiyenizi kirin bakalim size ne soyliyecek? Bağlantıyı görüntüleme izniniz yok, görüntülemek için: Giriş yapın veya üye olun.
buhurdan Özel Üye Özel üye 9 Arl 2017 #2 "Olmaz olmaz deme, sen istersen herşey olur..." bu çıktı aa bu benim duruma çok benziyor bkz: Olmaz diyen olurunu bulunca olmazı oldurur da olur olmaz yerde olmuyor diye olmazlanmak olmaz
"Olmaz olmaz deme, sen istersen herşey olur..." bu çıktı aa bu benim duruma çok benziyor bkz: Olmaz diyen olurunu bulunca olmazı oldurur da olur olmaz yerde olmuyor diye olmazlanmak olmaz
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 9 Arl 2017 #3 buhurdan dediki: "Olmaz olmaz deme, sen istersen herşey olur..." bu çıktı aa bu benim duruma çok benziyor bkz: Olmaz diyen olurunu bulunca olmazı oldurur da olur olmaz yerde olmuyor diye olmazlanmak olmaz Genişletmek için tıklayın... Sans kurabiyesi asla yalan soylemez
buhurdan dediki: "Olmaz olmaz deme, sen istersen herşey olur..." bu çıktı aa bu benim duruma çok benziyor bkz: Olmaz diyen olurunu bulunca olmazı oldurur da olur olmaz yerde olmuyor diye olmazlanmak olmaz Genişletmek için tıklayın... Sans kurabiyesi asla yalan soylemez
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 9 Arl 2017 #4 "Yeni bir aşk macerası başlamak üzere. Hazırlıklı ol.."
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 13 Arl 2017 #5 "İlişkiyi kurtarmak istiyorsanız ikinizde dürüst olmak zorundasınız..." Soru 1: Hangi ilişkiyi? Soru 2: Hangi ikimiz?
"İlişkiyi kurtarmak istiyorsanız ikinizde dürüst olmak zorundasınız..." Soru 1: Hangi ilişkiyi? Soru 2: Hangi ikimiz?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 13 Arl 2017 #6 merakettim dediki: "İlişkiyi kurtarmak istiyorsanız ikinizde dürüst olmak zorundasınız..." Soru 1: Hangi ilişkiyi? Soru 2: Hangi ikimiz? Genişletmek için tıklayın... Gelecekteki iliskin
merakettim dediki: "İlişkiyi kurtarmak istiyorsanız ikinizde dürüst olmak zorundasınız..." Soru 1: Hangi ilişkiyi? Soru 2: Hangi ikimiz? Genişletmek için tıklayın... Gelecekteki iliskin
pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 1 Hzr 2018 #8 "Zamana bıraktıklarını unutma, unutursan zaman sana hatırlatır..."
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 1 Hzr 2018 #9 "Sorunlarının üzerini örtme , çöz ki seni rahat bıraksın..." Haklı..
Düş Özel Üye Özel üye 2 Hzr 2018 #10 Düş dediki: "Bugün seni mutlu edecek bir şey olacak..." Bekliyorum. Genişletmek için tıklayın... Valla o gun bugundur bekliyorum hâlâ olmadi
Düş dediki: "Bugün seni mutlu edecek bir şey olacak..." Bekliyorum. Genişletmek için tıklayın... Valla o gun bugundur bekliyorum hâlâ olmadi