L LâL ღ GALATASARAY ღ 16 Ags 2014 #71 KıRMıZı dediki: Lâl benim gözler gitti yoksa konular mı karıştı tatlım Genişletmek için tıklayın... İyi Farketmişsin Canım : ))
KıRMıZı dediki: Lâl benim gözler gitti yoksa konular mı karıştı tatlım Genişletmek için tıklayın... İyi Farketmişsin Canım : ))
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 16 Ags 2014 #74 Demedim hiç ona Kimsin ve nesin sen ne adın Niye yıllarca hayâlimde süründün yaşadın O kadın ah o kadın
Demedim hiç ona Kimsin ve nesin sen ne adın Niye yıllarca hayâlimde süründün yaşadın O kadın ah o kadın
L LâL ღ GALATASARAY ღ 16 Ags 2014 #75 Kalbinin Sesini Susturmasın Karanlıklar . . Geceler Olmasa Nasıl Parlar Yıldızlar ?
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 16 Ags 2014 #76 Demir attım yalnızlığa, bir hasret denizinde...
Ninova Ya heRru Ya MeRru ! 20 Ags 2014 #77 Geceler oyle bir kotu dinli gavur gavur ki sorma.. Telefonumdan tepetaklak kullanilarak gonderildi :w
Geceler oyle bir kotu dinli gavur gavur ki sorma.. Telefonumdan tepetaklak kullanilarak gonderildi :w