L LâL ღ GALATASARAY ღ 24 Ags 2014 #81 Çoktan Unuturdum Ben Seni, Çoktan Ah Bu Şarkıların Gözü Kör Olsun
L LâL ღ GALATASARAY ღ 24 Ags 2014 #84 Tabi Tabi Kim Seviyor Belli Sana Akıl Daha Yeni Mi Geldi Sözlerine Koyup Attığın O Taşlar Kafama Değil Bak Nereme Geldi
Tabi Tabi Kim Seviyor Belli Sana Akıl Daha Yeni Mi Geldi Sözlerine Koyup Attığın O Taşlar Kafama Değil Bak Nereme Geldi
buhurdan Özel Üye Özel üye 24 Ags 2014 #85 istasyon insanları burdalar tevafuken (biraz düzelttim ama )
Nevermore* Katılımcı 24 Ags 2014 #86 Dünkü aklın bugün yetmez Yarın bambaşka bir dünya Bir sen var o hiç değişmez Gerçeklerin hep farkında ... - Pentagram - Ölümlü -
Dünkü aklın bugün yetmez Yarın bambaşka bir dünya Bir sen var o hiç değişmez Gerçeklerin hep farkında ... - Pentagram - Ölümlü -
L LâL ღ GALATASARAY ღ 25 Ags 2014 #87 Ne Gelir ki Elimden ; Kimse Tutmadıkça ? - Söyle Sen Nasıl Öğrendin Unutmayı ?
L LâL ღ GALATASARAY ღ 25 Ags 2014 #88 Ah Gönlüm ! Deli Gönlüm , Divane Gönlüm . . Demedim mi ? Ondan Sana Yâr Olmaz , - Bu Şehir Bize Diyar Olmaz . .
Ah Gönlüm ! Deli Gönlüm , Divane Gönlüm . . Demedim mi ? Ondan Sana Yâr Olmaz , - Bu Şehir Bize Diyar Olmaz . .