• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Schweppes ' in Günlüğü

Schweppes

Forum Tutkunu
Merhaba Tatlımm Nasılsın ? :P Ben çok fenalardayım hiç sormaa yarın manaton başlıyor :) kim kalkıcak sabahın köründe :P Ahh cnmcmm saatte ne çabuk 11 oldu anlamadım burda zaman çok hızlı akıyor :) Daha birsürü ütüm var yarın için ama buraya kitlendim kaldım bugünlük kısa olsun ben gelene kadar uslu dur silmeyim seni :him :P

Ben hep böyleyim işte günlüğüm,başlıyorum yazmaya ama devamı gelmiyor,içimden yazmak gelmiyor yazamaya değcek bişey bulamıyorum :( off günlükk için çok sıkılıyor,neden herşey bukadar ters gitmek zorunda...Neden gülüşlerimin altında gizli gölgeler olmak zorundaa...Sana şimdilik daha fazla bişey anlatmıycağım zaten herkes okuyor seni... Güle güle belki yine gelirim... 'Hoşçakal'

gülüşlerinin ardına gizleme tatlım;konuş,anlat ne varsa içinde...ben 5 aydır gülüşlerimin ardına gizliyorum acımı ve yalnızlığımı ve tabi ki özlemimi de..5 ay önce babamı kaybettim ve kör oldum...ama annem için güçlü olmam gerekiyor ve içim kan ağlarken gülmek şebeklik yapmak zorundayım...ve inan bu çok yorucu...vaktin varken anlat seni üzen ne varsa;atma içine...

hep mutlu olman dileğiyle....

gülüşlerinin ardına gizleme tatlım;konuş,anlat ne varsa içinde...ben 5 aydır gülüşlerimin ardına gizliyorum acımı ve yalnızlığımı ve tabi ki özlemimi de..5 ay önce babamı kaybettim ve kör oldum...ama annem için güçlü olmam gerekiyor ve içim kan ağlarken gülmek şebeklik yapmak zorundayım...ve inan bu çok yorucu...vaktin varken anlat seni üzen ne varsa;atma içine...

hep mutlu olman dileğiyle....

:( Allah sabır,güç versin mekanı cennet olsun cnm...Seni çok iyi anlıyorum dedem öldüğünde aynı şeyleri bende yaşadım ki babanın yeri dahada başkadır ama ölüm hepimiz için,hiç bir söz yetmez teselliye biliyorum... Babana yakışan bir evlat olman dileğiyle ki eminim ölesin;)

Teşekkür ederim ve dileğim Allah sana bu acıyı yaşatmasın...

günlüğünü okuyup bir de yorum yazdığım için de ayrıca özür dilerim :)

Ahh günlüğüm bi bilsen başımıza ne geldi :( Bilme bunu kimse bilmeden kapansın Nolur Allahım sen ailemi bana bağışla :( Bugünler çok karamsarım biliyormusun,kendimi üzmek için durmadan bişey arıyorum deliriyormuyum acaba...Çıldırma noktasına geldim o gece durmadan aynı şeyleri tekrarlıyormuşum hatırlamıyorum bile :( Forumda yüksek tansiyondan beyin kanaması geçirenlerin yakınları yazmış,onları okudum çok kötü oldumm off annemdede yüksek tansiyon var Allahımmm naparım ben ona bişey olursa aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum ama olmuyorr çookk kötüyüm günlük çokkk hiç kimse bilmiyor yüzüm hep gülüyor ama içim hiç susmadan ağlıyor...

Günlük merhaba...
Bir hafta daha gitti ömürden işte bende hiç bi değişiklik yok aynı tas aynı hamam anlayacığın. Ama bu hafta hasta ve yorucuydu bunaldım vaalla :(
Karda geldi donuyrum..Sevmiyorum soğuğu oda beni sevmiyor belli kii..
Öyle böyle derken bitti işte bu haftada.Onsuz bir hafta daha gitti ömrümden off çok duygusala bağladım sanırım yine sana daha fazla dökülmeden yok olmam lazım güle güle (:

Günlük bugünlerde fenalardayım (: farkettiysen kaç gündür yokum ( kimse farketmemiş bari sen farket :() Evdeki pc m bozuldu iş yerindede kaç gündür netimde sorun vardı. UFF çook bunaldım günlük 3 gündürde boğazım çok ağrıyor hiç birşey yiyemiyorum.Soğuklar çabuk gitsin yoksa geçmez günlerrrr öpüyorum hoşça-kal (:

Günlüğüm mağdurum ben mağdurum mağdurumda mağdurum :P Delirdimde bugünler stres ve mutluluk biarada olunca böyle oluyor sanırım :) 1 hafta sonra yarimm yanımdaa günlüğüm bu iyi haberr hatta süperr haber (: ama işten kaç gün izin alabilcem bilmiyorum puff buda kötüüü haber:( ne olur herşey çok güzel olsun özlüyorum özlüyorum gelceği zamanda hep stresten tadını çıkaramıyorum yeter ama artık yaaa neyse ben yinede mutluyummmmm kii(:

Geri