Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 12 Arl 2010 #111 MeRciMeK dediki: Hmm güzeldir severim, dinlerim .. İzmir versiyonu olsa bende çokça dinlerdim ama İzmir Ağlıyor yok bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıklayın... Ferhat göçerin İzmir Yanıyor var onu dinleyebilirsin
MeRciMeK dediki: Hmm güzeldir severim, dinlerim .. İzmir versiyonu olsa bende çokça dinlerdim ama İzmir Ağlıyor yok bildiğim kadarıyla Genişletmek için tıklayın... Ferhat göçerin İzmir Yanıyor var onu dinleyebilirsin
MeRciMeK V.I.P V.I.P 12 Arl 2010 #116 Ben bu adamı sevmem pek .. Söylediklerini de pek anlamdım gibi .. İzmir Bilir Ya şarkısı vardı o daha güzel
Ben bu adamı sevmem pek .. Söylediklerini de pek anlamdım gibi .. İzmir Bilir Ya şarkısı vardı o daha güzel
MeRciMeK V.I.P V.I.P 12 Arl 2010 #117 İmzandaki gelinlikli kızlarla özleştirmiştim ben seni .. Bu karalar bağlayan kız neden ?
Schweppes Forum Tutkunu 12 Arl 2010 #118 MeRciMeK dediki: İmzandaki gelinlikli kızlarla özleştirmiştim ben seni .. Bu karalar bağlayan kız neden ? Genişletmek için tıklayın... bilmiyorum gördüm beğendim aldım buaralar duygusal dönemedeyim çöküntüdeyim ondan olsa gerek
MeRciMeK dediki: İmzandaki gelinlikli kızlarla özleştirmiştim ben seni .. Bu karalar bağlayan kız neden ? Genişletmek için tıklayın... bilmiyorum gördüm beğendim aldım buaralar duygusal dönemedeyim çöküntüdeyim ondan olsa gerek