Grup olarak sanalda evet, reelde hayır.
Reelde küs olduğum arkadasım yok.
Davranıslarından rahatsız olduğum biri olursa arama mesafe koyuyorum.
Karsı taraf anlıyor ki bu küsmeden daha etkili bi yöntem bence.
Evet o şarkı beni çok etkiliyor.
Sagopa Kajmer'i açıkçası eskiden daha yakından takip ediyordum.
Yeni parçalarına biraz uzağım, o yüzden de top5'imi eski şarkılarından yapacağım.
Cevaplarım Galiba şarkısı harici ( :
1) Gam Tozu Ve Dünyanın Ninnisi (Yavuz Sultan Selim'in Dildar Olur şiirinden etkili alıntı var diye ilk sıraya koydum)
2) Baytar (Sagopa Kajmer'i tanıdığım parçadır)
3) Ateşten Gömlek (Melodisi ve şarkının altyapısı çok güzel)
4) Duygu Sömürgesi (Küfretmeden nasıl laf sokulur sorusunun cevabı bu şarkıdır, sözler Ceza'ya)
5) Rak Benadam (Kütahyanın Pınarları türküsünün melodisine yapılan farklı bir şarkı)
Not: Sagopa Kajmer'in şarkılarını ilk 5'e sığdıramazsın.
O yüzden söyle diyeyim,
Bu kitaptaki kızın hikayesi çok etkilemişti beni etkisinden çıkmak hiç kolay olmadı.
Saraybosna katliamını anlatan gerçek bir roman İncir Kuşları.
Karakteri Müslüman Boşnak bir kızın Sırpların eline düştüğündeki yaşadıkları, tecavüzler, hakaretler, ölümler, aşkı vs. çok ağlamıştım.
Kitap bitince baya araştırdım kitaptaki karakter kim diye ve bi tahminim var.
Suada Begiç diye düşünüyorum.
Bu aralar Demet Altınyeleklioğlu'nun Moskof Cariye Hürrem kitabını okuyorum.
Kitap yaklasık 850 sayfa ve ben 600lere geldim.
Tarihteki güçlü kadınları seviyorum.
Bu tarz kitaplar bence çok güzel : )
Hiç mahvoldum, bittim, bu kez gerçekten çok yoruldum dedin mi. Eğer cevabın Evet ise, kendini o ruh halinden çıkarmak için neler yaptın? Nasıl motive oldun. Tavsiyelerin nelerdir.
En sevdiğin sözü benimle paylaşır mısın. Ben bununla ayakta duruyorum beni en çok bu söz bağladı hayata dediğin sözü.
Aa bu çocuğu @_nehir_ den biliyorum o da sırf bu kız için izliyorum demişti bi ara bende ondan sonra bir kaç kez göz atmistim
Hmm hadi bakalım hayırlı bir karar olur inş canım
Hiç mahvoldum, bittim, bu kez gerçekten çok yoruldum dedin mi. Eğer cevabın Evet ise, kendini o ruh halinden çıkarmak için neler yaptın? Nasıl motive oldun. Tavsiyelerin nelerdir.
En sevdiğin sözü benimle paylaşır mısın. Ben bununla ayakta duruyorum beni en çok bu söz bağladı hayata dediğin sözü.
Bunu söylediysem kesin dışımdan değil, içimden söylemişimdir.
Prensip olarak pek duygularımı dışarı vurmuyorum.
Kaybettim, bittim ben dediğim zamanlarda kendi kendime gaz veriyorum.
Sen bu değilsin, yaparsın falan.
Bi de kaybetmekten ve yenilgiden nefret ederim.
O da hırs yapıyor bende.
''Son ağaç kesilip, son nehir kirletilip, son balık da tutulduktan sonra beyaz insanlar paranın yenmediğini anlayacaktır! ''
Bu bir kızıldereli atasözü.
Benim çokça sevdiğim ve doğruluğuna inandığım bir sözdür : )
Aa bu çocuğu @_nehir_ den biliyorum o da sırf bu kız için izliyorum demişti bi ara bende ondan sonra bir kaç kez göz atmistim
Hmm hadi bakalım hayırlı bir karar olur inş canım
Çok güzel oynuyor, dizinin yıldızı bence
Hayırlısı evet aynen, bakalım : )
Asi değil de laflarını pek esirgeyen biri değilim.
Sustukca büyüyo sanki dert oluyo içimde.
Söylemem lazım.
Haklılığına inandığım bi konuda asla geri vites yapmam.
Gittiği yere kadar..
Yeni konuk gelmiş, hoşgeldin @_KbraS_
Konunu daha sonra uzun uzun okuyacağım ama hafta bitmeden birkaç soru sormak istiyorum sen de cevaplamak istersen
Hayatından memnun musun? İstediğin standartlarda mı yaşıyorsun şu an? Mesleğini eline almışsın, kendi ayakların üstünde duruyorsun harika bir şey bu ama daha iyi olsun ister miydin? Mesela şu zamanlar daha çok çalışsam farklı olurdu falan gibi. Anladığım kadarıyla hırslı birine benziyorsun çünkü.
İlişkilerle ilgili keşkelerin var mı? Şu insanı keşke hiç tanımasaydım ya da keşke hayatımdan çıkmasına izin vermeseydim gibi..
Hiç aşık oldun mu? Aşk nedir sence ve bir kereye mahsus bir şey midir?
Hayatında en güvendiğin kişi kim?
En yakın arkadaşın nasıl biridir? En belirgin karakteristik özelliği ne mesela?
Bir roman ya da film kahramanının yerinde olmak istedin mi hiç, ya da bir ünlünün? İstediysen kimdi ve neden?