• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Haftanın konuğu _KbraS_

Ne olursan ol, yapabileceğinin en iyisi ol.
Sağlığa ilgin varsa özel ilgi alanı olarak arastır, öğren, tanı.
Kendin neyi isiyorsan onu yap.
Sakın pişman olma.

İlgim var benim tatlım, araştırıyorum zaten.
Hemde çokk hoşuma gidiyor bu konular.
Ama sonuç olarak, bir yere varamıyorsun. Neyse, konu senin konun. :D Dağıttım burayı biraz galiba. :D Kusura bakma artıkkkk... :utangac: :honk

Güzel ve samimi cevaplar veriyorsun bu durumda daha çok sorularla gelmeyi getiriyor. Teşekkürlerimizi sunuyorum :)

Aslan ile Yengeç bir arada zor olsa gerek :) ikisi arasında çatışma yaşadığın dönemler oluyor mu? oluyorsa nasıl atlatıyorsun bu dönemleri :)

Yalnız kalmaktan korkuyor musun?

Kardeşin olmasını ister miydin?(istiyor musun)

Arkadaşlık konusunda seninde sansın tutmamış. Sende kendine duvar ördün mü ? Senin dostluğunu kazanabilmek kolay mıdır?

İskender döner'i çok seven biri olarak. Bursa'daki dönerin lezzetinden bahseder misin :) buralarda oradaki tadı alamıyoruz galiba :) (son soru biraz sacmalama oldu gibi ama ne yapayım bursa diyince tek aklıma gelen döner (:)

Takım olayı tercih meselesi bebişim ya bi gün doğru yolu bulursun umarım :-P

Uçurumun kenarından atlamak üzereydim durdum atlamadım çünkü çok günah ki bi kere:honk
Allahın verdiği canı ben kimim ki nasıl alırım?
Hem değer mi ucube insanlar için .. :harbihuh

Kimseye muhtaç olmayacak kadar param olsun istedim hep.
Çalışıyoruz kendi ayaklarımızın üstünde durmaya çalışıyoruz. Ne için?
Tabiki para için çalışıyoruz. Ama çok para insanı azdırıyor, yapmaması gereken şeyleri yaptırıyor.
Bir anda paranda gözü olan sürüsüyle insan beliriyor.
Tüm bu karmaşaya gerek yok..

Aslan burcunun tek almadığım özelliği lüks düşkünü olmak. Bir şeye çok para vermek hiç bana göre değil.
Kıyafetlerimi genelde outletlerden secerim. Pazardan aldığım da çok kıyafetim vardır mesela.
Önemli olan onu yakıştırmak.
Para zor kazanılıyor azizim. Harcarken kıymetini bilmek gerek.

En çok aksesuar alışverişi yapıyorum.
Basit bir kıyafeti bile zengin ve farklı kılmanın yolu doğru aksesuarlardan geçiyor çünkü.
Onun dışında ikincil önceliğimde taytlar ve salaş şalvar tarzı pantolonlar.
Giyinmek istemediğin zamanlarda, hayat kurtarıyor :uyz:

Gene beklerim canım, teşekkürler :mujaxxx
Umarım sen doğru yolu bulursun :D

Şu lüks düşkünlüğü sorusunu özellikle sormak istedim.
Bende değilimdir. Birçok yorum var öyle oldugumuza dair de dedim bende mi sorun :D
Teşekkürler cevapların için. :)

evet bende ilk fırsatta boşluk bulup konuları takip etmeye çalısıyorum ahhhh ahhhh ilk üye olduğum zamanlar bende aktiftim ama 3 haftadır o kadar cok yoğunum ki ancak foruma gün içinde bir 5 dk bakıp çıkabiliyorum aksam açınca da forumu aktif olarak bigisayar başında uyuyup kalıyorum:v
forum aslan burcu ile dolup taşmaya başladı bende aslanım ve Galatasaraylıyım:hey
kübracım bu arada hoş geldin sana merhaba deme fırsatım bile olmadı mazur gör artık ama sıcacık bir forum ailemiz var yabancılık çekmemissindir kesinlikle
samimiyetin ve sıcacık kanlılığın dikkatimi çekti bende bi kaç soru soracağım tabi ki istemediklerini es geçebilirsin ki zannetmiyorum cevaplarsın sennnn:v:hey neyse fazla gevezelik yapamadan sorulara geçeyim:uyz:
1-ilerde yaşamak istesen hangi şehirde yaşarsın yoksa yine Bursa mı olur?
2-dostluğa önem verir misin?
3-hayattaki en büyük pişmanlığım dediğin bir şey var mı?
4-evliliğe bakış açın nedir?
dip not: halanlara selamlar onları seviyorsun galiba:bye

Bu akşamki milli takım galibiyetinden sonraki düşüncelerini alabilir miyiz?
Bir de yeni formaları beğendin mi? :)

Dün akşamki maçtan çokta umutlu değildim.
Yine yenileceğimizi düşünüyordum, biliyorsun turnuvaya berbat başladık.
Beni şaşırttılar, güzel oyunla net bi galibiyet aldılar.
Sevindim açıkçası buna baya bi ihtiyacımız vardı.
Yatıp kalkıp şu küçük çocuğa dua etsinler.
Emre Mor, çok iyiydi.
Formalara da gelince, herkesin düsüncesine saygı duyarım ancak ben beğenemedim.
Benim gözümde milli forma klasik kırmızı ve beyazdır.
Onun dışındaki herşey, biraz şov bence :D

Geri