Yine bennnn... Basit birkaç soru sorayım mademm...
Evlilik sorularını görünce benimde aklıma gelen; evlilik teklifini nasıl almak isterdin... Bu konudaki hayalin nedir...
Şöyle bir kazık yedim hiç unutmam dediğin bir kazığı bizimle paylaşır mısın?
Psikolojiyle ilgili misindir?
Canın çok sıkkın olduğunda (umarım hiçbir zaman canın sıkılmasın hiçbirşeye tatlım ama sormak istedim...) canının sıkkınlığına kapılıp gittiğin oluyordur muhakkak. Ne yaparsın darlandığında...
Ve canının sıkıntısı geçince ne yaparsın?
En sevdiğin özelliğini bizimle paylaşır mısın?
En sevdiğin türkçe şarkı?
Survivor izliyor musun?
Tekrardan hoşgeldin canım ( :
Evlenme teklifi edilirken 'Benimle evlenirmisin hayatım' dansa,
'Evlensen ya benle' tarzı bir söylemi daha samimi buluyorum
Bu tarz içten söylemeleri, yapmacık romantikliğe tercih ederim.
Karakter olarakta romantik biri değilim zaten, mum ışıkları sevgiliyle mıç mıç konuşmalar bana göre değil.
O yüzden dediklerinde içten olsun, pahalı bişiler yapıp abartmasına gerek yok.
Ay bunu tam adamına sordun O kadar çok dost kazığım varki, anlatsam burdan uzaya yol olur.
En yakın arkadaslarımdan biri erkek arkadasımı elimden almıstı.
Onu hiç unutamam mesela
Suan gülüyorum ama, yaşarken hiç komik değildi ( :
Psikolojiyle çok ilgili değilim.
Ağlayan bir arkadasımın yanına gidip 'üzülme tatlım ya gececek ağlama' demeyi kendime hiç yakıstıramadım bu zamana kadar. Onun yerine 'Ağla sümüklerini çeke çeke ki açıl sonra' demek daha doğru geliyor bana.
Gerçekten üzgün birini teselli de edemem elime yüzüme bulaştırırım.
İnsanın ne yasadığını kendinden baskası bilemez, üzülmeyen birinin üzülme demesi boş, bomboş bi laf.
Yanlız kalabileceğim bi yere gider uzun uzun düşünürüm, gerekirse sessizce ağlarım.
Orada 1-2 saat kalırım, sonra kaldığım yerden hayatıma bakarım.
Bu konuda başarılıyım.
Zihnimde konular arası geçisi bir anda yapabiliyorum
Takarım kulaklığımı müzik dinlerim, bazen nette takılır kafa dağıtırım. Bazende - nadir olarak - temizlik yaparım. Özellikle de bulasık yıkamak, kafa dağıtmaya birebir. Tavsiyedir ( :
Acayip merhametliyim. Karsımdakinin acısını anlamaya çalısırım. Sık sık empati yaparım.
Cebimde son param olsun, karsımdaki kişinin ona benden çok ihtiyacı olduğuna inanıyorsam o parayı ona veririm. Bunu defalarca yaptım.
Gökhan Türkmen - Bir Öykü derinden etkiliyor.
Hayır. Boş, bomboş bir program olduğunu düşünüyorum.
Teşekkürler, gene beklerim