P Papatya V.I.P V.I.P 26 Arl 2015 #71 bivatandaş dediki: gıcığın teki..de gitsin işte Genişletmek için tıklayın... Ah bayım. Teşekkürler.
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 26 Arl 2015 #72 dderya dediki: Sevmiyom şaka şaka, sempatik ve enerji dolusun ) Genişletmek için tıklayın... sevsen şaşardım zaten
dderya dediki: Sevmiyom şaka şaka, sempatik ve enerji dolusun ) Genişletmek için tıklayın... sevsen şaşardım zaten
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 26 Arl 2015 #73 Papatya dediki: Ah bayım. Teşekkürler. Genişletmek için tıklayın... rica ederim ne demek bayan
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 26 Arl 2015 #74 soru:keşke dünyaya erkek olarak gelseydim dediğim zamanlar oldumu hiç
P Papatya V.I.P V.I.P 26 Arl 2015 #75 Nostaljik şeyleri sever misin? En çok kaç saat uyursun? Kahveni nasıl içersin? Macera filmlerini sever misin, bana bir tane macera filmi önerir misin?
Nostaljik şeyleri sever misin? En çok kaç saat uyursun? Kahveni nasıl içersin? Macera filmlerini sever misin, bana bir tane macera filmi önerir misin?
dderya kOkOşŞ V.I.P 27 Arl 2015 #77 bivatandaş dediki: soru:keşke dünyaya erkek olarak gelseydim dediğim zamanlar oldumu hiç Genişletmek için tıklayın... ayyyyy asla demem Papatya dediki: Nostaljik şeyleri sever misin? En çok kaç saat uyursun? Kahveni nasıl içersin? Macera filmlerini sever misin, bana bir tane macera filmi önerir misin? Genişletmek için tıklayın... en çok 6 saat uyurum kahvem hep şekersizdir macera filmi hiç sevmem :/ bivatandaş dediki: sorulara cevabınız yokmu bayan @dderya Genişletmek için tıklayın... gözümden kaçmış yaa
bivatandaş dediki: soru:keşke dünyaya erkek olarak gelseydim dediğim zamanlar oldumu hiç Genişletmek için tıklayın... ayyyyy asla demem Papatya dediki: Nostaljik şeyleri sever misin? En çok kaç saat uyursun? Kahveni nasıl içersin? Macera filmlerini sever misin, bana bir tane macera filmi önerir misin? Genişletmek için tıklayın... en çok 6 saat uyurum kahvem hep şekersizdir macera filmi hiç sevmem :/ bivatandaş dediki: sorulara cevabınız yokmu bayan @dderya Genişletmek için tıklayın... gözümden kaçmış yaa
bivatandaş İnşirah İnşirah İnşirah Özel üye 27 Arl 2015 #78 Başbakan olsan yapacağın ilk icraat ne olur.
dderya kOkOşŞ V.I.P 28 Arl 2015 #79 bivatandaş dediki: Başbakan olsan yapacağın ilk icraat ne olur. Genişletmek için tıklayın... eğitim sistemini tamamen avrupalılaştırmak
bivatandaş dediki: Başbakan olsan yapacağın ilk icraat ne olur. Genişletmek için tıklayın... eğitim sistemini tamamen avrupalılaştırmak
limonata Özel Üye Özel üye 2 Ock 2016 #80 Cevaplar için teşekkürler derya ve mutlu yıllar Bi soru daha sana Vücudunda sevdiğin bi yara izin var mi varsa hikayesini alalım,
Cevaplar için teşekkürler derya ve mutlu yıllar Bi soru daha sana Vücudunda sevdiğin bi yara izin var mi varsa hikayesini alalım,