GöLGe Üstat 5 Arl 2010 #95 takıntı konun bana beni anlattı ota çöpe takan biri olduğum için olsa gerek
Schweppes Forum Tutkunu 5 Arl 2010 #96 YoRuMSuZ dediki: Soru: Sütünü içtin mi ? Genişletmek için tıklayın... içtimm kakolu hemde GöLGe dediki: takıntı konun bana beni anlattı ota çöpe takan biri olduğum için olsa gerek Genişletmek için tıklayın... psikolaga gitmeyi düşündürcek kadar abrtı bende malesef
YoRuMSuZ dediki: Soru: Sütünü içtin mi ? Genişletmek için tıklayın... içtimm kakolu hemde GöLGe dediki: takıntı konun bana beni anlattı ota çöpe takan biri olduğum için olsa gerek Genişletmek için tıklayın... psikolaga gitmeyi düşündürcek kadar abrtı bende malesef
GöLGe Üstat 5 Arl 2010 #97 Schweppes dediki: içtimm kakolu hemde psikolaga gitmeyi düşündürcek kadar abrtı bende malesef Genişletmek için tıklayın... o kadar abartmıyorum ben kuzum
Schweppes dediki: içtimm kakolu hemde psikolaga gitmeyi düşündürcek kadar abrtı bende malesef Genişletmek için tıklayın... o kadar abartmıyorum ben kuzum
GöLGe Üstat 5 Arl 2010 #99 Schweppes dediki: abartma zaten elimde olsa bende abartmıcam Genişletmek için tıklayın... koyver bebeeeem yaaaa hi. bişey takmaya abartmaya değmiyor valla ;
Schweppes dediki: abartma zaten elimde olsa bende abartmıcam Genişletmek için tıklayın... koyver bebeeeem yaaaa hi. bişey takmaya abartmaya değmiyor valla ;
Schweppes Forum Tutkunu 5 Arl 2010 #100 olmuyor işte demekle cnm ya mesala az önce annem şarkısını dinleyip ben evlenince annmden nasıl ayrılcam diye ağlıcaktım o derece psikopatım anla artık
olmuyor işte demekle cnm ya mesala az önce annem şarkısını dinleyip ben evlenince annmden nasıl ayrılcam diye ağlıcaktım o derece psikopatım anla artık