En sevdiğin yazar ve kitap?
Sevdiğin biri varmı/ Ona su an ne söylemek isterdin?
Hımm ndesem Kuzum neden bukadar baskın olma çabasındasın az rahat bırak Sevdiğin için neleri göze alırsın?
Aileme zarar vermicek herşeyi
Bir gününüz nasıl geçiyor?
Ev ve iş Arasında...
Yaşadığın yerden bize bahseder misin. Dışarı çıktığında nerelere gidersiniz, neler yaparsın...
Yaşadığım yer,Hiç sevmiyorum bu kalabalık şehri içinde sevdiklerim olmasa gözümde zerre kıymeti yok... Özellikle sabah işe gelirken nefret duygum dahada artıyor. Dışarı çıktığım(ız)da Ben balığı çok sevdiğimden balık yemeye gideriz genelde Özel olarak sürekli gittiğim biyer yok,aklımıza nere eserse oraya Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın?
Yaptığın en büyük çılgınlık?
km lerce uzakta ki birine güvenip aşık olmakk..
Bugünlerde en çok duyduğun söz?
Hastamısın nesin ya ?
Evde yokluğunu hissettiğin şey?
Evdeki herkes tmmsa o evde eksikliğini hissetceğim bişey yok
Geçmişte yaşasaydın kim olurdun?
Yine Ben olurdum ama bukadar saf olmazdım
Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?
Korkularım;Onu Kaybetmek,Ailemden birinin ölmesi (Allah korusun),Son zamanlarda sürekli rüyalarıma giren deprem,Yanlış anlaşılmak. Özlediklerim;Çocukluğum,O,İlk günlerimiz... Sevdiklerim; Saymakla bitmez ama en başta AilemYapmaktan en çok hoşlandığın şey?
Omzunda uyumak sihirlimidir nedir kafamı koyar koymaz uyuyorum
Şu an olmasını istediğin birşey?
Gelmesi gelsin artık dayanamıyorum
Şu an '' Ben burada ne yapıyorum? Kim getirdi beni buraya?'' gibi sorulara maruz kalmaksızın ruhunun olmak istediği yer ?
onun yanı
Yediğin halde '' ben bununla doymam'' diyecek kadar karşısında zayıf olduğun yemekler ?
Hiç ben bunla doymam dediğim bişe olmadı ne acı...
Hayatta en çok kıymet verdiğin şey?
Ailem
Aşk herşeyi affeder mi?
Hayır.
Karşı cinste hoşlandığın tip ?
walla son 3 senedir gözüm tip falan görmüyor
Karşı cinste aradığın özellikler?
Aramıyorum buldum
Benzetildiğin biri varmı?
OLuyor arada birilerine benzetenler ama öle aşırı benzerliğim yok kimseyle sanırım