SaMeT10 Usta 14 Nsn 2009 #22 4 olmuş mango ama oylar içeceğe değil sana verildi ben yenilgiyi kabul etmem
Schweppes Forum Tutkunu 14 Nsn 2009 #25 heralde yanii) eeee samet10 ben kazandım artık ne vercen bana bakıym hmm ben seçiymm 10 tane konu açıcaksın
heralde yanii) eeee samet10 ben kazandım artık ne vercen bana bakıym hmm ben seçiymm 10 tane konu açıcaksın
SaMeT10 Usta 14 Nsn 2009 #26 walla ben kaybettim gözüyle bakmıyorum ankete sen bile mango içmemişsin içip öyle oy kullanın klavyesi olan oy kullanıyo kardeşim arkadaş tutmayın içeceklerin hakkını verin 10 konu mu tamam akşam açarım
walla ben kaybettim gözüyle bakmıyorum ankete sen bile mango içmemişsin içip öyle oy kullanın klavyesi olan oy kullanıyo kardeşim arkadaş tutmayın içeceklerin hakkını verin 10 konu mu tamam akşam açarım
YeNi_ÇeRi Uzman 14 Nsn 2009 #27 SeçenekLere Efes in EkLenmesini Ve Oylamanın TekrarLanmasını İstiYorum..??
YeNi_ÇeRi Uzman 14 Nsn 2009 #29 Sustukça Sıranın Bana GeLmemesini İstiyorum Bende.. NeFeS aLma EfeS aL..