Safir Özel Üye Özel üye 29 Mrt 2009 #2 Canayakın, enerji dolu, neşeli, paylaşmayı seven,.... Daha tanıdıkça yazarım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 29 Mrt 2009 #3 aynen safirin dediği gibi canayakın, neşeli,,sen sakrak, koppp koooooooop.. girdiği ortama çabuk uyum sağlayabilen... seker mi seker biri olarak bilirim
aynen safirin dediği gibi canayakın, neşeli,,sen sakrak, koppp koooooooop.. girdiği ortama çabuk uyum sağlayabilen... seker mi seker biri olarak bilirim
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 29 Mrt 2009 #6 Hızlı, esprili, canayakın birisi... Bir de aşıkmış Tekrar hoşgeldin sefalar getirdin diyorum
Gizemli Cadi Forum Gururu 29 Mrt 2009 #8 Çok girişken cana yakın ve neşeli bir de nikini ne zaman görsem susadığımı hatırlıyorum;P
e-PaCk Forum Gururu 29 Mrt 2009 #9 çok bilmem ama bildiğim kadarıyla iyi bilirim. Neşeli şen şakrak fıkır fıkır bir kızımız böyle devam edersem seviyorum ulen diyip ayrılcam başlıktan o yüzden fazla uzatmiim. iyi ki varsin şiveps
çok bilmem ama bildiğim kadarıyla iyi bilirim. Neşeli şen şakrak fıkır fıkır bir kızımız böyle devam edersem seviyorum ulen diyip ayrılcam başlıktan o yüzden fazla uzatmiim. iyi ki varsin şiveps
Schweppes Forum Tutkunu 30 Mrt 2009 #10 öle zamanlarda abna söleyin ehmen veriym bi Schweppes ---ege ye---