YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 9 Eyl 2016 #31 Bayramda kesinlikle hallediyorum, tamamen unutmuşum yoğunluktan.
Düş Özel Üye Özel üye 9 Eyl 2016 #33 YoRuMSuZ dediki: Bayramda kesinlikle hallediyorum, tamamen unutmuşum yoğunluktan. Genişletmek için tıklayın... Ne demek unuttumm hee ne demekk? Sen unutursan uyecikler ne yapsın
YoRuMSuZ dediki: Bayramda kesinlikle hallediyorum, tamamen unutmuşum yoğunluktan. Genişletmek için tıklayın... Ne demek unuttumm hee ne demekk? Sen unutursan uyecikler ne yapsın
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 9 Eyl 2016 #34 unutmadım karem hazır.. sadece günün uygun saati o caddede olamıyorum bayram izninde basarım deklanjöre.. dorumu yazdım acaba şu basma düğmesini..
unutmadım karem hazır.. sadece günün uygun saati o caddede olamıyorum bayram izninde basarım deklanjöre.. dorumu yazdım acaba şu basma düğmesini..
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 10 Eyl 2016 #35 Hallediyoruz elbette. Bayram sonrasına kadar süre vardır nasılsa, bir sürü kurban resmi geliyormuş yarışmaya.
Hallediyoruz elbette. Bayram sonrasına kadar süre vardır nasılsa, bir sürü kurban resmi geliyormuş yarışmaya.
Düş Özel Üye Özel üye 10 Eyl 2016 #37 YoRuMSuZ dediki: Hallediyoruz elbette. Bayram sonrasına kadar süre vardır nasılsa, bir sürü kurban resmi geliyormuş yarışmaya. Genişletmek için tıklayın... Umarim oyle berbat bir şaka ile karsilasmam
YoRuMSuZ dediki: Hallediyoruz elbette. Bayram sonrasına kadar süre vardır nasılsa, bir sürü kurban resmi geliyormuş yarışmaya. Genişletmek için tıklayın... Umarim oyle berbat bir şaka ile karsilasmam
Düş Özel Üye Özel üye 10 Eyl 2016 #39 YoRuMSuZ dediki: Neden şaka olsun şehrin sokakları değil mi konu? Genişletmek için tıklayın... Suanda korkutuyorsun beni
YoRuMSuZ dediki: Neden şaka olsun şehrin sokakları değil mi konu? Genişletmek için tıklayın... Suanda korkutuyorsun beni
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Eyl 2016 #40 merakettim dediki: Ben buna katılır ve 1. olurum Genişletmek için tıklayın... İnşallah