görünmezadam Katılımcı 1 Şbt 2015 #4,051 hayır ) pekı sen pudıng yapılan tencerenın dıbını sıyırdın mı
L LâL ღ GALATASARAY ღ 2 Şbt 2015 #4,054 Üşengeç Değilimdir O Yüzden Hayır Sen Hiç Uykun Gelmediği İçin 2 Gün Üst Üste Sabaha Kadar Oturdun mu ?
Üşengeç Değilimdir O Yüzden Hayır Sen Hiç Uykun Gelmediği İçin 2 Gün Üst Üste Sabaha Kadar Oturdun mu ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 2 Şbt 2015 #4,055 Okul donemlerimde yapıyordum simdi daha düzenliyim hiç öylesine attığın top potadan geçti mi
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Şbt 2015 #4,056 Oturdum ama uykunun yokluğundan değil nöbetçi oluşumdandı Basket oynadım ama tesadüf eseri potadan top geçirtemedim. Sen hiç sabahtan akşama kadar hiç aralıksız ev aradınmı?
Oturdum ama uykunun yokluğundan değil nöbetçi oluşumdandı Basket oynadım ama tesadüf eseri potadan top geçirtemedim. Sen hiç sabahtan akşama kadar hiç aralıksız ev aradınmı?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Şbt 2015 #4,058 Kaldı Sen hiç asansörde askısa kaldınmı ? ( bugün bu deneyimi yaşayan biri olarak sordum )
görünmezadam Katılımcı 2 Şbt 2015 #4,059 kaldım pekı sen hiç denize gidıp girmeden geri dondun mu not yazın ? )